Reperis rolands če izdod dziesmu "Marco Polo" (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
rolands če
rolands če Foto: publicitātes

Pašmāju reperis rolands če izdod dziesmu ar zīmīgu nosaukumu, kuru atpazīs teju ikviens, kurš kādreiz ir apmeklējis kādu mūzikas festivālu Latvijā, – “Marco Polo”.

Marko Polo ir ne tikai leģendārais viduslaiku ceļotājs un nosaukums iemīļotai bērnu spēlei, kuru spēlē ūdenī - baseinos vai ezeros, bet arī kļuvusi par teju neatņemamu Latvijas festivālu izklaidi - festivālu apmeklētājiem sasaucoties vienam ar otru. Viens no saucējiem, visbiežāk dodoties cauri telšu pilsētiņai, sauc “Marco” un gaida, kad kāds cits atsauksies, kliedzot “Polo”.

“Man dziesmās patīk spēlēties ar vārdiem un to nozīmēm, “Marco Polo” ir viens no šādiem piemēriem - zīmīgs vārdu savienojums pats par sevi, gan ar spēcīgu nozīmi un asociācijām Latvijas jauniešu vidū. Sasaukšanās ar “Marco” un “Polo” ir bijusi un būs ne vienas vien ballītes atslēga. Arī man un maniem draugiem patīk ballēties bez robežām (līdzīgi kā ceļoja Marko Polo), ballēties tā, ka muguras paliek slapjas (līdzīgi kā “Marco Polo” spēlē ūdenī), un radīt šo kopības sajūtu draugiem, uzsaucot “Marco” un zinot, ka viņi atbildēs ar “Polo”,” tā par dziesmas vēstījumu stāsta reperis rolands če.

Dziesmas pirmie aizmetņi ir radušies jau pagājušajā vasarā, bet līdz galam noslīpēta dziesma tika pandēmijas ierobežojumu laikā, līdz ar to rolands če uzsver, ka dziesma ir paredzēta ballītēm un dzīves svinēšanai:

“Pēdējo gadu esam pārāk daudz sēdējuši mājās un ievērojuši ierobežojumus, tāpēc šovasar esam pelnījuši “pašaut vaļā līdz maksimumam”. Tieši to novēlu visiem, kas klausīsies manu jaunāko singlu “Marco Polo”: ņem rokā divas pudeles – vienu, lai padzertos, otru, lai šļakstītos!”

Dziesmas autors ir Rolands Čivčs, dziesmu producējis rolands če.

Noklausies dziesmu!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu