Trešdien uz Latvijas ceļiem reģistrēts liels skaits cietušo un agresīvu braucēju (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs foto
Ilustratīvs foto Foto: AFP / Scanpix

Vakar Latvijā reģistrēti 144 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 28 cilvēki, kas ir būtiski vairāk nekā vidēji ikdienā.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policija, trešdien 15 cietušie reģistrēti avārijās Rīgā un tās apkārtnē, pieci - Vidzemē, četri - Kurzemē, trīs - Latgalē, bet viens - Zemgalē. Trīs no avārijās cietušajiem bija gājēji, bet deviņi - velosipēdisti, vairums no kuriem iekļuva negadījumos galvaspilsētā.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi desmit autovadītājus: pa trim - Zemgalē un Latgalē, bet pa diviem - Rīgas reģionā un Vidzemē.

Policija trešdien ir turpinājusi aktīvi "tvarstīt" agresīvos autobraucējus, un Rīgā par šo pārkāpumu sodījusi 24 autovadītājus, bet Zemgalē - deviņus. Kopumā par agresīvu braukšanu sodīti 33 ceļu satiksmes dalībnieki, kas ir būtiski vairāk nekā vidēji ikdienā.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēti 227 protokoli: Rīgas reģionā sodīti 66 autovadītāji, Zemgalē - 50, Kurzemē - 41, Latgalē - 39, bet Vidzemē - 31 autovadītājs.

Kopumā policija vakar noformējusi 546 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu