Katrīna Gupalo un Oriole Siguldas pils paviljonā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Sestdienas vakara vasaras sajūtu uzburs dziedātāja Katrīna Gupalo, kura savu dzimšanas dienu 17. jūlijā pavadīs romantiskajā Siguldas pils paviljonā. Dziedātāja paviljona vakara koncertā uzstāsies kopā ar bītmeikeru un mūzikas producentu Uģi Vālodzi (Oriole) un izdziedās koncertprogrammu “7 skumjas zvaigznes”, kas veltīta izcilā komponista Imanta Kalniņa mūzikai

Imanta Kalniņa mūzika ir tik skaista, neparasta, sirsnīga un piepildīta! Koncerta programmā ir iekļauta tikai neliela daļa no dziedātājas mīļākajām Imanta Kalniņa dziesmām, jo to ir daudz vairāk par iespējamo koncerta apjomu. Visas kompozīcijas Katrīna Gupalo izpilda savās aranžijās balsij un klavierēm, kas veidotas ar lielu pietāti pret komponista oriģinālajām dziesmu versijām.

Programmā iekļautas Imanta Kalniņa radītās kompozīcijas kino un teātra izrādēm, dziesmas angļu valodā un daudzas citas, kuru vidū ir klausītāju ļoti iemīļotas, kā arī ne tik bieži atskaņotas dziesmas. Skan “Dūdieviņš”, “Akāciju palags”, “Alvas zaldātiņi”, “Tauriņa samtainā smarža”, “Viņi dejoja vienu vasaru”, “Dzeguzes balss” un citas, kurām klausītāji ar prieku dzied līdzi, tādējādi koncertos radot īpaši sirsnīgu noskaņu. Kalniņa dziesmas skanēs līdzās Katrīnas Gupalo pašas radītajai mūzikai un savā veidā mijiedarbosies un sarunāsies ar to. Kāda būs šī saruna? Ļoti personiska, īpaša un katrā koncertā citādāka.

Vakara programmā no plkst. 20.00 lielisku atmosfēru uzburs DJ GarJānis un jau plkst. 20.30 uzstāsies Katrīna Gupalo un Oriole

Pasākumu norises laikā būs iespēja izbaudīt vasaras garšas kafejnīcā „Pils dārzs” un saldējumnīcā „Siguldas saldējums”.

Ieeja koncertā ir bez maksas no plkst. 19.30. Pils kvartāla teritorijā varēs atrasties tikai apmeklētāji, kas ir veikuši pilnu vakcinācijas kursu, uzrādot derīgu COVID-19 vakcinācijas vai izslimošanas sertifikātu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu