Par narkotiku glabāšanu realizācijas nolūkā rosina sākt kriminālvajāšanu pret vīrieti

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs foto
Ilustratīvs foto Foto: gaikova/Shutterstock

Par narkotiku glabāšanu realizācijas nolūkā rosina sākt kriminālvajāšanu pret vīrieti, informē Valsts Policijas (VP) Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Zane Vaskāne.

Šā gada 19.februārī VP Vidzemes reģiona pārvaldes Madonas iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas darbinieki kopā ar kinologu un dienesta suni Darvinu aizturēja 1965.gadā dzimušu vīrieti, pie kura kratīšanas laikā atrasta un izņemta pulverveida viela 301,82 gramu(g) apjomā, kas satur kokaīnu (205,78 g), 2,97 g izžāvēta kanabisa (marihuāna), 2,44 g kanabisa (hašišs). Tāpat atrasts šaujamierocis, šaujamieroča būtiskās sastāvdaļas un šaujamieroču munīcija.

Kā stāstīja Vaskāne, iegūstot pietiekošu pierādījumu kopumu un veicot visas nepieciešamās kriminālprocesa izmeklēšanas darbības, šī gada 9.jūlijā pieņemts lēmums procesu nosūtīt kriminālvajāšanas sākšanai, jo 1965.gadā dzimušā vīrieša darbībās saskatāmi divu noziedzīgu nodarījumu sastāvi, kas paredzēti Krimināllikuma 253.panta otrajā daļā un 233.panta otrajā daļā.

Persona atzīta par aizdomās turēto, un tai piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

Valsts policija informāciju par personām, kuras iegādājas, tirgo vai uzglabā nelegālās cigaretes un alkoholu, kā arī psihotropās un narkotiskās vielas, iegūst operatīvas darbības rezultātā, taču nereti arī iedzīvotāji informē policiju par kādas personas pretlikumīgajām darbībām, par ko likumsargi izsaka pateicību un aicina arī turpmāk ziņot par šāda veida noziegumiem, sacīja Vaskāne.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu