Gudra vai seksīga? Kāda ir katra Zodiaka vīrieša sapņu sieviete? (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: shutterstock.com

Kamēr Auna sirdi iekaros sieviete, kura nebaidās paust savu viedokli, Jaunava dod priekšroku "vienkāršai meitenei kaimiņos". Kura Zodiaka vīrieša sapnis esi tu?

Auns

Tiem, kas dzimuši šajā zīmē, ir ārkārtējs vājība pret spēcīgām un neatkarīgām sievietēm. Aunam patīk, ja sieviete drosmīgi un atklāti saka, ko domā, un nebaidās no problēmām - tad viņi kopā gāzīs kalnus. 

Vērsis

Jautra un sievišķīga meitene, kura vienmēr atbalstīs - tas ir jebkura Vērša sapnis. Ja viņa viņu motivē un iedvesmo, viņš iemīlēsies kā nekad agrāk. Uzstājīgas meitenes var nobiedēt šīs Zodiaka zīmes pārstāvi.

Dvīņi

Nemierīgie Dvīņi mīl tieši tādas pašas meitenes. Tāpēc tie, kas dzimuši šajā Zodiaka zīmē, dievina radošas sievietes ar labu humora izjūtu. Galvenais ir apburt un pārsteigt. Tās, kuras to spēs, iegūs Dvīņa sirdi.

Vēzis

Vēža zīmē dzimušie visvairāk vērtē lojalitāti, tāpēc, ja šī rakstura iezīme nav jūsu stiprā puse, tad jūs neesat viņa potenciālā romāna varone. Vēža sirdi iekaros sieviete, kas būs pilnībā nodevusies - līdz pat sīkākajām detaļām. Viņai jābūt vienlaikus neaizsargātai un kaislīgai. Ja viņas vīrietis jūtas kā aizstāvis un apgādnieks, viņš vēlēsies palikt šajās attiecībās uz visiem laikiem.

Lauva

Spilgti un uzticīgi - tieši tas piesaista tos, kas dzimuši Lauvas zīmē. Viņus iekarot var tikai pašpārliecināta sieviete, kas zina, kā valdzināt un izcelties. Viņai jābūt ne tikai skaistai, bet arī gudrai, jautrai un pašpietiekamai.

Jaunava

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvis iemīlas "parastā" meitenē. Viņa nepavisam nav pelēka pele,  gluži pretēji - skaista, gudra, viņai vienkārši nepatīk pārāk izcelties. Attiecībās viņa ir maiga, piezemēta un racionāla. Sievietei, kas spēj iekarot Jaunavas sirdi, nevajadzētu būt pārāk emocionālai vai proaktīvai, lai nebiedētu mīļoto ar savu spiedienu.

Svari

Šīs vīrietis meklē perfektu sievieti. Viņš nesteidzas, neapmierinās ar mazākumu un precīzi zina, kas viņam vajadzīgs. Satiekot savu vienīgo, viņš darīs visu, lai viņa būtu laimīga un nekur nedotos. Svari parasti mīl koptas, stilīgas sievietes ar labu humora izjūtu un asu prātu.

Skorpions

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Strēlnieks

Lai šīs Zodiaka zīmes pārstāvis iemīlētos, sievietei tas jāapbur ar neticamu enerģiju. Viņa izvēlētā ir tā, kura motivē, iedvesmo un palīdz sasniegt vairāk. Garlaicīga un vienmuļa dzīve nav Strēlniekam. Sievietes, kuras piesaista šajā zīmē dzimušos, parasti ir košas un izaicinošas.

Mežāzis

Mežāzis nesteidzas iemīlēties - viņam vajag daudz laika, lai zaudētu galvu pār sievieti, un viņš izvēlas, nevis kāds izvēlas viņu.

Mežāži nekad nemīlēs apsēstību vai stulbu meiteni. Viņa izvēlētajai personai jābūt gudrai, seksīgai (bet saprāta robežās), un tai ir jābūt pašai savai dzīvei - karjerai, vaļaspriekiem, interesēm un sapņiem.

Ūdensvīrs

Sievietē ir jābūt kaut kam īpašam, lai Ūdesnvīrs iemīlētos. Viņai nevajadzētu baidīties parādīt savu neaizsargātību. Ūdensvīram patiks sieviete, kura ir vienaldzīga pret citu viedokli - viņa labāk par citiem zina, kā un ar ko dzīvot.

Zivis

Zivīm patīk mīlēt un mīlēt, kad viņus mīl pretī, tāpēc sievietei, kura iekaros šādu vīrieti, vajadzētu būt ar milzīgu sirdi. Tie, kas dzimuši šajā zvaigznē, iemīlēs laipnu, dāsnu un atklātu sievieti. Viņai jābūt maigai gan pret cilvēkiem, gan  dzīvniekiem.

Zivis parasti ir lietas kursā par mākslu un to novērtē, tāpēc viņu izredzētajam vajadzētu patiesi dalīties šajā hobijā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu