Aizvadītajā diennaktī uz ārējām robežām un valsts iekšienē konstatēti 26 likumpārkāpēji

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Robežšķērsošanas vieta "Terehova". Ilustratīvs foto
Robežšķērsošanas vieta "Terehova". Ilustratīvs foto Foto: Zane Bitere/LETA

Aizvadītajā diennaktī Valsts robežsardzes amatpersonas uz ārējām robežām un valsts iekšienē konstatēja 26 likumpārkāpējus, informēja Valsts robežsardzes Galvenās pārvaldes Stratēģiskās attīstības un sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste Jolanta Babiško.

Lidostas "Rīga" robežkontroles punktā ieceļošana Latvijā liegta diviem Azerbaidžānas pilsoņiem, jo ārzemnieki bija pārkāpuši epidemioloģiskās drošības prasības, un tās atgrieztas uz izceļošanas valsti.

Terehovas robežkontroles punktā konstatēts viens Krievijas pilsonis, kurš bija pārkāpis uzturēšanās nosacījumus Šengenas zonas valstīs. Persona saukta pie administratīvās atbildības.

Veicot imigrācijas kontroles pasākumus valsts iekšienē, ieceļošanas vai uzturēšanās noteikumu pārkāpumi konstatēti 11 personām - deviņiem Ukrainas, vienam Lietuvas un vienam Irānas pilsonim.

Par pārkāpumiem transportlīdzekļu un kuģošanas līdzekļu ekspluatācijas jomā Valsts robežsardzes amatpersonas saukušas pie administratīvās atbildības vai liegušas šķērsot robežu astoņām personām - četriem Baltkrievijas, diviem Latvijas, vienam Lietuvas un vienam Francijas pilsonim.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu