Pirmā informācija motokrosa faniem un "Grand Prix of Latvia" apmeklētājiem (3)

TVNET Auto
CopyDraugiem X Whatsapp
Motokrosa sacensības. Ilustratīvs attēls
Motokrosa sacensības. Ilustratīvs attēls Foto: Publicitātes foto

7. un 8. augustā jau divpadsmito reizi Latvijā, “Zelta Zirga” mototrasē Ķegumā, norisināsies pasaules motokrosa čempionāta posms, kurā prestižākās MXGP klases sportisti no visas pasaules cīnīsies par “Grand Prix of Latvia” balvu.

Sporta kompleksā Ķegumā būs iespēja klātienē vērot tādus pasaules mēroga spīdekļus kā motokrosa leģendu Antonio Kairoli, nīderlandiešu zvaigzni Džefriju Hērlingsu, 2019. un 2020. gada sezonas uzvarētāju Timu Gajseru un daudzus citus spēkojamies trasē, kas slavena ar viltīgo smilšu segumu un meistarību testējošajiem līkumiem.

Latviešu cerība Pauls Jonass pēc 2020. gadā gūtās traumas ir veiksmīgi atgriezies MXGP apritē un šobrīd katrā posmā ir pretendents uz vietu TOP 5, savukārt lietuviešu zvaigzne Armīns Jasikonis aizvadītajos posmos sevi parādījīs kā īstu cīnītāju, spītējot aizvadītajā gadā gūtajiem savainojumiem. Šī ir fantastiska iespēja ikvienam motokrosa entuziastam klātienē pieredzēt pasaules motokrosa smagsvaru cīņas.

Pasākuma galvenie notikumi risināsies svētdien, kad tiks aizvadīti pasaules čempionāta MXGP un MX2 klases braucieni, tomēr arī sestdien Ķegumā būs, ko redzēt, jo par vērtīgajiem Eiropas čempionāta kopvērtējuma punktiem cīnīsies EMXOPEN un EMX 250 klases braucēji. Tas nozīmē, ka Latvijas “Grand Prix” apmeklētājus gaida nervus kutinošas cīņas divu dienu garumā. Ķeguma posms skatītāju vidū vienmēr ir iemīļots tieši lieliski pārredzamās trases, infrastruktūras un aizraujošo sacensību dēļ.

Ņemot vērā Latvijā noteiktos Covid-19 ierobežojumus publisku pasākumu rīkošanai mototrases “Zelta Zirgs” teritorija tiks sadalīta divās skatītāju zonās - C un D. C zonā drīkstēs atrasties personas ar derīgu sadarbspējīgu digitālo Covid-19 sertifikātu, kas apliecina pilna kursa vakcināciju vai Covid-19 izslimošanu. D zonā drīkstēs atrasties, tikai uzrādot derīgu Covid-19 laboratorisko analīžu negatīvu rezultātu.

Biļešu tirdzniecība tiks sākta 20. jūlijā plkst. 13:00 mājaslapā www.bilesuserviss.lv un biļešu tirdzniecības kasēs. Vairāk detalizētas informācijas par sacensībām meklējiet interneta vietnē www.latviamxgp.com.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu