Žaklīna Cinovska nikna par nule izsludināto boksa šovu: "Kad vienreiz beigsiet zagt manas idejas?" (10)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LETA/TVNET kolāža

Režisore, TV kanāla "iTV" producente Žaklīna Cinovska sociālajos tīklos nikni vērsusies pie nesen izsludinātā boksa šova veidotājiem.

Cinovska 2019. gadā kanālā "iTV" izsludināja šovu "Rokijs LV", kas solīja skatītājiem sniegt atbildi uz jautājumu, vai ir iespējams mēneša laikā, intensīvi trenējoties, kļūt par bokseri un izdzīvot, cīnoties ringā. Šo izaicinājumu pieņēma sešas spilgtas un dažādas personības -  deju skolotājs Agris Daņiļevičs, politiķis un Saeimas deputāts Didzis Šmits, mūziķis Horens Stalbe, motosportists Matīss Karro, skolotāja Linda Ābele un basketbola treneris Kristaps Valters.

Nu Cinovska vietnē "Facebook" dalījusies ar ierakstu, reaģējot uz TV6 nule izsludināto "nebijuša mēroga boksa šovu" kopā ar Kasparu Kambalu un Kristapu Zuti. 

"Vai vienreiz beigsiet zagt manas idejas? Latvija taču maza! Vai jums pašiem nav kauns, ka paši nevarat radoši izdomāt neko orģinālu? Tad, kad lokdauns mūsu TV boksa šovu "Rokijs LV" apstādināja, tad tagad, kad viss atsākas - dažiem netraucē to vienkārši nozagt!! Izzi - pizzi. Forši, ne?" rakstīja Cinovska.

Viņa ierakstā vērsās pie viena no boksa šova vadītāja Kristapa Zuša, kurš, kā noprotams no Cinovskas, sadarbojies arī šova "Rokijs LV" tapšanas laikā. "(..) Bet par šo boksa TV šova nosperšanu, vispār negribās runāt. Tas tika izgudrots laikā, kad mūsu sabiedrībā sākās interese par boksu tieši [Maira] Brieža panākumu dēļ! Kā saka - īstais laiks, īstā vieta. Nu un tad jau 2017. gadā sākām! Ļoti sarežģīts TV projekts. Tika veiktas aptaujas, apzināti boksa klubi, noskaidrotas TV skatītāju vēlmes un mērķauditorija. Komplicēts projekts! (bet mani jau tas nekad nav atturējis!) Bet diemžēl to apstādināja lokdauns.

Kristap Zuti! "Latvijā nebijis boksa šovs" saki, ja, Kristap? Un vairāk kā arī par divām komandām ar neko izdomāt labāku nevarēji? Protams, kad ar sistēmu un struktūru konkrētajai idejai esi iepazinies, vietiņa, kā teikt, iesildīta - viegli to uzdot par savu. Ļoti vīrišķīgi!

Sevišķi, ka tev pat bail man uzzvanīt, lai informētu, vai noskaidrotu, cik tālu esam mēs paši ar atjaunoto versiju."

Cinovska ieraksta nobeigumā norāda, ka piedod Zutim un novēl izdošanas. "Tas ir izteikti sarežģīts TV projekts. Bet, nu var jau arī uztaisīt pa vienkāršo. Tad jau redzēs. (..) Jā, šis boksa šova mega projekts manam iTV, dēļ visiem aizliegumiem, atnesa vislielākos un būtiskākos zaudējumus, jo tas tika filmēts, organizēts, sparingots teju pusgadu un viss jau bija gatavs pirmajām cīņām. Visi dalībnieki uztrenēti, sagatavoti, medicīniski izmeklēti, pat jau treniņa traumas salabotas!"

"Tagad es īsti nevaru saprast, vai man vienkārši drusku škrobe, vai drusku sāp. Un nezinu par ko vairāk, vai par tautiešiem, kuriem tik nekaunīgi, bezceremoniāli nav kauns zagt, vai par to, ka pie mums tik maz cilvēki ir ar savām idejām un laika sapratni - kas un kad ir aktuāli? Bet varbūt tomēr - mani tas viss glaimo!? Ja jau zog, tad idejas ir tā vērtas! Jā, laikam glaimo! Un... nekas, nekas, speriet, speriet droši!! Man ir vēl!" 

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu