Auto negaidīti iebrauc pretējā joslā un notiek nopietna sadursme

CopyLinkedIn Draugiem X

Trešdienas, 21.jūlija rītā diezgan smaga avārija pagaidām nenoskaidrotos apstākļos notika uz šosejas Dreliņos netālu no Ulbrokas robežas. Kamēr precīzi notikušā apdstākļi tiek skaidroti, viens no iespējamajiem avārijas cēloņiem ir vieglajam auto plīsusi riepa, pēc kā tas iebrauca pretējā joslā un sadūrās ar citu vieglo auto. 

Kā vēsta TV3 raidījums ”Degpunktā”, darba dienas sākumā uz autoceļa, kas savieno Dreiliņu rajonu ar Ulbroku, notika divu vieglo auto sadursme, kurs seku likvidēšanai notikuma vietā bija ieradušies ugunsdzēsēji, ceļu policisti, kā arī mediķi. Uz notikuma vietu tika nosūtītas četras brigādes, tostarp arī tā, kuru parasti piesaista tikai smagos gadījumos.

Pēc avārijas medicīniskā palīdzība bija nepieciešama četriem cilvēkiem, bet diviem no viņiem traumas tiek raksturotas kā vidēji smagas politraumas un šie cilvēki bija jānogādā slimnīcā. 

Autoavārija pie Ulbrokas
Autoavārija pie Ulbrokas Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

”Palīdzība bija nepieciešama četriem cilvēkiem. Divi nebija guvuši nopietnas traumas, nebija nepieciešams nogādāt ārstniecības iestādē, bet divos gadījumos traumas ir salīdzinoši nopietnas. Stāvokli vērtējam kā stabilu, bet traumas ir vidēji smagas, kā politraumas. Nogādātas tālākas palīdzības saņemšanai ārstniecības iestādē,” informē NMPD pārstāve Inga Vītola.

Negadījuma apstākļi vēl policistiem līdz galam nav skaidri, norāda ”Degpunktā”. Tomēr ir zināms, ka ka tumši zilā automašīna ”Chrysler” mēroja ceļu Ulbrokas virzienā, ar to kaut kas atgadījās un tā izbrauca pretējā joslā.

Autoavārija pie Ulbrokas
Autoavārija pie Ulbrokas Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

”Sākotnējā informācija liecina, ka ”Chrysler” markas automašīnai sprāga riepa, kā rezultātā tā iebrauca pretējā braukšanas joslā, un notika sadursme ar ”Toyota” markas automašīnu. Rezultātā ”Chrysler” automašīna nobrauca no ceļa braucamās daļas,” notikušā apstākļus skaidro Valsts policijas pārstāve Krista Andersone.

”Chrysler” vadītāja liecību turpat notikuma vietā likumsargiem uzklausīt neizdevās, jo viņš bija viens no tiem, ko nekavējoties hospitalizēja.

Autoavārija pie Ulbrokas
Autoavārija pie Ulbrokas Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Līdz autoceļa atbrīvošanai transportlīdzekļu kustība avārijas vietā tika organizēta pa vienu joslu. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu