Trešdien robežsargi pieķēruši 33 likumpārkāpējus

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Robežšķērsošanas vieta "Terehova''. Ilustratīvs foto
Robežšķērsošanas vieta "Terehova''. Ilustratīvs foto Foto: Zane Bitere/LETA

Trešdien Valsts robežsardzes amatpersonas uz Latvijas ārējām robežām un valsts iekšienē konstatēja 33 likumpārkāpējus.

Terehovas robežkontroles punktā konstatēts viens no Latvijas izceļojošs Kazahstānas pilsonis, Pāternieku robežkontroles punktā konstatēts viens no Latvijas izceļojošs Kirgizstānas pilsonis, bet Silenes robežkontroles punktā konstatēts Latvijā ieceļojošs Krievijas pilsonis ar viltotām Melnkalnes Starptautisko transportlīdzekļu apdrošināšanas polisēm. Personas sauktas pie administratīvās atbildības.

Lidostas "Rīga" robežkontroles punktā ieceļošana Latvijā liegta vienam ASV pilsonim, jo ārzemnieks bija pārkāpis Ministru kabineta noteiktās epidemioloģiskās prasības. Persona nosūtīta uz izceļošanas valsti.

Tāpat lidostā konstatēti divi Krievijas un trīs Lielbritānijas pilsoņi, kuri bija pārkāpuši uzturēšanās nosacījumus Šengenas zonas valstīs. Viens Lielbritānijas pilsonis saukts pie administratīvās atbildības.

Veicot imigrācijas kontroles pasākumus valsts iekšienē, ieceļošanas vai uzturēšanās noteikumu pārkāpumi konstatēti 21 personai - 18 Ukrainas, vienam Latvijas, vienam Krievijas un vienam Vācijas pilsonim.

Par pārkāpumiem transportlīdzekļu un kuģošanas līdzekļu ekspluatācijas jomā Valsts robežsardzes amatpersonas saukušas pie administratīvās atbildības vai liegušas šķērsot robežu trīs personām - vienam Polijas, vienam Baltkrievijas un vienam Ukrainas pilsonim.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu