Kārlis Lācis un Aija Vītoliņa publisko video dziesmai "Kādām dīvainām kustībām"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube

Videoklips tapis kā stāsta turpinājums jau ziemā aizsāktajam videostāstam par Kārli Lāci un Aiju Vītoliņu. No aukstās un sniegotas ziemas abi mākslinieki nokļuvuši svelmainajā vasarā, pilnā ar ceriņu smaržu.

"Sanācis tā, ka pirmajam singlam "Pilns kociņš tumšsarkanu ķiršu" no jaunā albumam "Lācis.Aija.Divatā" video tika uzfilmēts rudenī, un otru video uzfilmējām ziemā, dziesmai "Marijas Stjuartes valsis un Džuljetas dziesma". Tad nu pavisam ātri sapratām, ka sāk veidoties tāds kā četru gadalaiku cikls un ka nākamais video jāfilmē vasarā, kā stāsta turpinājums. Domāju, ka stāsts ar šo nenoslēgsies un to turpināsim, kad iestāsies cikla trūkstošais gadalaiks - pavasaris," saka Lācis.

Savukārt Vītoliņa komentē: "Dziesma “Kādām dīvainām kustībām” man ir viena no visvismīļākajām, ko Lācis man ir uzrakstījis. Vienmēr to dziedot, izstāstu šo stāstu kā pirmoreiz gan sev, gan klausītājiem. Caur skaisto melodiju un Ziedoņa maģiskajiem vārdiem katrs šīs dziesmas laikā var nonākt pie tā, kas viņam katram ir tas cilvēks ar tām dīvainajām acīm kā paegļu mežs…" 

Mūzikas video autore ir Elīna Veigule-Bernāne, operators - Francis Gustavs-Lācis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu