Kaisle un iekāre. Trīs neuzticīgākās horoskopa zīmes

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: studiostoks/Shutterstock

Pat visspēcīgākās attiecības var sabrukt partnera neuzticības dēļ. Astrologi atklāj, kuri Zodiaka zīmju pārstāvji, visticamāk, pārkāps laulību un kāpēc viņiem ir tik grūti palikt uzticīgiem.

Vērsis

Vērši mēģina padzīt domas par sava dvēseles radinieka krāpšanu, taču tās viņus noķer atkal un atkal. Šie Zodiaka zīmju pārstāvji cenšas sevi kontrolēt, bet kārdinājums ir tik liels, ka pat viņu mīloša cilvēka klātbūtne neliedz viņiem lemt par labu nodevībai.

Vērsis var apsolīt sev neiesaistīties jaunās attiecībās un nemeklēt sev piedzīvojumus. Tomēr tie, kas dzimuši šajā Zodiaka zīmē, pamanās sākt jaunas mīlas attiecības, nebeidzot vecās.

Lauva

Pēc būtības Lauvas ir ļoti kaislīgas un izvēlīgas. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji uz randiņu dosies tikai ar kādu sev jau pazīstamu cilvēku. Bieži vien Lauvām ir romāns ar bērnības draugiem vai tuviem paziņām.

Bet pat šāda izvēlība diemžēl neaizsargās viņu partneri no sāpīgas mīlestības pieredzes. Lauvas savus piedzīvojumus uzmanīgi slēps, jo viņus satrauc sava reputācija. Tomēr doma, ka viņu mazā dēka varētu tikt atklāta, viņus pat nedaudz saviļņo.

Skorpions

Skorpioni ir pakļauti kārdinājumiem, tāpēc dažreiz, esot attiecībās, viņi domā par citiem pretējā dzimuma pārstāvjiem. Viņus var piesaistīt darba kolēģi vai pat viņiem svarīgu draugu labi draugi. Tomēr tie, kas dzimuši šajā zīmē, ir neizlēmīgi un brīžiem kautrīgi.

Viņi par savu iekāres objektu var domāt tik daudz, cik vēlas, bet nekad neuzdrošinās viņu lūgt uz randiņu. Ja tomēr Skorpions nolems izmēģināt un laulību pārkāpt, saņemtā adrenalīna sajūta piespiedīs šo Zodiaka zīmes pārstāvi to darīt atkal un atkal.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu