Auto Lubānas ielā uzbrauc barjerai un apgāžas (2)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Piektdienas, 23.jūlija pusdienas laikā Lubānas ielā, Rīgā avārijā iekļuva kāda furgoniņa vadītājs. Šofera vārdiem sakot, viņš centies izvairīties no sadursmes ar priekšā stāvošajiem auto, strauji griezis stūri pa labi un uzbraucis aizsargbarjerām. Tās kalpoja kā tramplīns un auto apgāzās uz sāna.

Kā vēsta TV3 raidījums ”Degpunktā”, ”Peugeot” vadītājs avārijā nav guvis ne mazāko skrambu, tomēr tāpat notikuma vietā sastaptais vīrietis bija manāmi satraukts. Ne bez iemesla, jo bojāts ir ne tikai auto, bet arī trešās personas īpašums. Par negadījuma cēloņiem vīrietis ”Degpunktā” komandai pastāstīja īsi un konkrēti: ”Centos izvārīties no sadursmes, nepaspēju. ”Ieniru” šeit, bet trāpīju aizsargbarjerā. Varbūt es novērsos, varbūt vēl kas cits.”

”Peugeot” šoferis min: ja ceļa malā nebūtu uzstādīta aizsargbarjera, viņš varētu mierīgi iebraukt zālienā, un avārija nenotiktu. Visticamāk, no autovadītāja skatpunkta tā tiešām būtu, taču nevar noliegt, ka metāla konstrukcija izpildīja savu funkciju un pasargāja gājējus un velobraucējus.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu