Miezis: Pasniedzām serbiem Ziemassvētku dāvanas

CopyDraugiem X Whatsapp
Nauris Miezis
Nauris Miezis Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas 3x3 basketbolisti zaudējumā pret Serbijas izlasi pretiniekiem ļāva pārāk viegli gūt punktus, pirmdien Tokijas olimpiskajās spēlēs sarunā ar klātesošajiem žurnālistiem teica komandas līderis Nauris Miezis.

Turnīra galveno favorītu duelī Latvija ar rezultātu 16:22 piekāpās Serbijai, piedzīvojot otro zaudējumu piecās spēlēs šajās sacensībās.

"Domāju, ka šī bija mūsu spēle - jau pirmajās minūtēs parādījām, ka varam grožus paņemt savās rokās. Taču sākām dāvināt dāvanas vienu pēc otras. Arī pašās spēles beigās pasniedzām Ziemassvētku dāvanas jau šodien," sacīja Miezis.

Kaut arī šī bija principiāla cīņa starp divām galvenajām pretendentēm uz olimpisko zeltu, pirms spēles puišiem nav bijis satraukuma.

"Nē, noteikti nebija mandrāža. Tā pagāja jau pirmajās spēlēs. Es personīgi gatavojos šim mačam nopietni, biju fokusēts uz visiem 120%," pauda Miezis.

"Šī spēle ir jāaizmirst, sports ir nežēlīgs. Kā ir, tā ir. Vienmēr viens ir uzvarētājs, otrs ir zaudētājs. Tagad ir jāgatavojas vakara spēlei, kas ir ļoti svarīga. Abas nākamās spēles ir ļoti svarīgas, tām ir jāfokusējas vēl vairāk. Jāmēģina nospēlēt uz visiem 100%. Jādabū divas uzvaras, tad jāskatās, kas tālāk notiek," teica komandas pieredzējušākais spēlētājs Edgars Krūmiņš.

Miezis un Krūmiņš apgalvoja, ka turnīra tabulā neskatoties. Puiši pavēro konkurentu spēles, taču galvu nelauza par situāciju pamatturnīra tabulā.

"Paskatāmies tiešraidē, kā katra komanda spēlē, bet turnīra tabulā pagaidām nav jēgas skatīties," atzīmēja Miezis.

Šobrīd pamatturnīra līdere ir Serbija ar sešām uzvarām, seko Nīderlande un Latvija ar trim panākumiem, pa divām uzvarām pagaidām ir Polijai, Beļģijai un Krievijas Olimpiskās komitejas komandai, bet Ķīnas un Japānas kontā ir viens panākums.

Pamatturnīra pirmās un otrās vietas ieguvējas kvalificēsies pusfinālam, bet trešā līdz sestā pozīcija spēkosies ceturtdaļfinālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu