Pirmdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs foto
Ilustratīvs foto Foto: Kate Aedon/Shutterstock

Horoskops pirmdienai, 26. jūlijam.

AUNS

Aktīvajam Aunam šī diena tāda lēnīga. Grūti pēc brīvdienām uzņemt apgriezienus un iekļauties ritmā. Vairāk gribās patērzēt, pafilozofēt. Bet diez vai kolēģi un priekšniecība būs ar to mierā.

VĒRSIS

Pirmdiena sāksies samērā nemierīgi. Notikumi mainīsies strauji kā kino kadri. Stabilitāti mīlošo Vērsi tas darīs tramīgu. Taču tu būsi atvērts jauniem kontaktiem un lietišķas darīšanas sekmēsies.

DVĪŅI

Pēc brīvdienām ar jaunu elpu jaunos darbos. Dvīņiem allaž prātā ir pa kādai interesantai idejai, un kolēģi to ļoti novērtēs. Vari nākt klajā ar ieteikumiem, kā darba procesu padarīt ražīgāku.

VĒZIS

Būsi notikumu epicentrā un apkārt virpuļos dzīve. Iespējas izveidot noderīgus kontaktus un iepazīties ar interesantiem cilvēkiem. Ja pēkšņi atklājas robi zināšanās, piesakies tiešsaistes kursos.

LAUVA

Darbā var nākt kādas pārmaiņas, papildus pienākumi vai esošo korekcijas. Nebūtu vēlams strīdēties ar priekšniecību. Labāk uzņem visu filozofiskā mierā, pašam būs vieglāk.

JAUNAVA

Tā vien šķiet, ka pirmdienas ir Jaunavu mīļākās dienas. Moži ķersies pie pienākumiem un būsi gatavs vai kalnus gāzt. Tev ir savs viedoklis, bet strīdēties ar kolēģiem vai partneriem gan nevajag.

SVARI

Šodien Svari būs noskaņoti daudz paveikt. Var rasties kādas dilemmas, bet tas jau pieder pie darba procesa. Kolēģi un darījumu partneri ļoti novērtēs tavas radošās idejas.

SKORPIONS

Var gadīties, ka jāmaina dienas plāni, jo kaut kas bremzējas no tevis neatkarīgu iemeslu dēļ. Esi uzmanīgs, ja darbs ar dokumentiem, vai tad, ja jāslēdz līgumi. Svarīga precizitāte.

STRĒLNIEKS

No pirmdienas jauna dzīve? Var gadīties... Vai – vismaz jaunas idejas. Paplašini darbošanos, attīsti biznesu. Ja veltīsi enerģiju pasākumiem, kur iespējams nopelnīt, tad rezultāti būs.

MEŽĀZIS

Dzīvosi vēl brīvdienu noskaņās, prātosi kurp varētu aizbraukt, apskatīt pasauli... Bet dzīves realitāte sauc atpakaļ. Šodien jābūt uzmanīgam ar finansēm. Pārbaudi rēķinus, un vai kādi maksājumi nav aizkavējušies.

ŪDENSVĪRS

Varoņdarbus plānot un kalnus gāzt šodien nevajadzētu. Vēlāk var izrādīties, ka ieguldītais darbs nebija tā vērts. Labāk domāt par jauniem projektiem un peļņu nākotnē.

ZIVIS

Daudz emociju – tās lielā mērā noteiks šīs dienas noskaņu un attiecības ar līdzcilvēkiem. Turies tālāk no īgņām un negācijām. Pozitīvisms ir labākais pavadonis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu