Ar Paula jubilejas koncertu krāšņi atklāts "Jūrmalas festivāls" (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Pauls Zvirbulis

Šogad Dzintaru koncertzāle svin nozīmīgu jubileju – 85 gadus kopš Mazās zāles – pirmās slēgtas konstrukcijas koncertzāles Latvijā – atklāšanas 1936. gadā. Par godu šim notikumam Dzintaru koncertzāle aicina klausītājus uz krāšņu “Jūrmalas festivālu”, kas klātienē  no 27. līdz 31. jūlijam priecēs klausītājus ar pieciem izciliem koncertiem. Aplūko foto no atklāšanas koncerta! 

27. jūlijā Dzintaru koncertzālē izskanēja krāšņs “Jūrmalas festivāla” atklāšanas koncerts, kurā klausītāji baudīja Maestro Raimonda Paula mūzikas programmu, kas bija veltīta Maestro 85 gadu jubilejai. Klausītājiem bija ekskluzīva iespēja vienā koncertā dzirdēt šā brīža izcilākos latviešu estrādes mūziķus - Intaru Busuli, Daumantu Kalniņu, Zigfrīdu Muktupāvelu, neatkārtojamās Maestro skatuves mūzas Laimu Vaikuli, Anci Krauzi, Dināru Rudāni, spēcīgo balsu īpašnieces Aiju Vītoliņu un Agnesi Rakovsku, grupu “Credo’81”, Igo un Aivaru Hermani (Ex Remix), Latvijas Radio bigbendu un citus māksliniekus. 

Foto no koncerta.

Jau rīt, 29. jūlijā, plkst. 20.00 “Jūrmalas festivālā” tiks atskaņots Gustava Mālera monumentālais opuss “Dziesma par zemi”, kuru Leonards Bernsteins dēvēja par G. Mālera izcilāko simfoniju.

“Jūrmalas festivāla” koncertu apmeklētājiem būs jāuzrāda sadarbspējīgs vakcinācijas vai Covid-19 izslimošanas sertifikāts, kā arī personu apliecinošu dokuments. Noteikumi attiecas arī uz bērniem. “Jūrmalas festivāls” notiek, pateicoties Jūrmalas domes un Valsts kultūrkapitāla fonda atbalstam.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu