Aktrises Pļaviņas atbrīvošanā no darba nevēlēšanās vakcinēties "nospēlēja netiešu lomu" (16)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Sigita Pļaviņa
Sigita Pļaviņa Foto: Publicitātes foto / Liepājas teātris

Jau ziņots, ka Liepājas teātris pārtraucis darba attiecības ar populāro aktrisi Sigitu Pļaviņu, to skaidrojot nevis ar viņas nevēlēšanos vakcinēties pret Covid-19, kas gan nospēlēja netiešu lomu, bet ar viņas neierašanos darbā, ziņu medijam "rus.LSM.lv" pastāstīja teātra direktors Herberts Laukšteins. 

"Esmu atbrīvota no darba Liepājas teātrī! Dīvainas sajūtas pēc 29 nokalpotiem gadiem! Bet mīlestība manā sirdī paliek..." vietnē "Facebook" šonedēļ rakstīja Sigita Pļaviņa (publika aktrisi vairāk pazīst kā Sigitu Jevgļevsku).

Liepājas laikrakstam "Kurzemes Vārds" aktrise gan skaidroja, ka tas noticis vakcinācijas dēļ, taču teātra direktors Herberts Laukšteins akcentēja, ka iemesls ir pilnīgi cits.

Liepājas teātra direktors Herberts Laukšteins
Liepājas teātra direktors Herberts Laukšteins Foto: Ieva Leiniša/LETA

"Jā, Sigita atteikusies vakcinēties, man tādēļ nācās viņu "izņemt" no koncertprogrammas ar Imanta Kalniņa dziesmām. Taču, tā ka viņa saņem algu, man bija jārīkojas saskaņā ar epidemioloģiskās drošības prasībām, kas aprakstītas Ministru kabineta noteikumos Nr.360, un atrast aktrisei citu darbu," tā direktors. "Sākumā viņa to nav pildījusi, bet pēc tam atteikusies – nenāca uz darbu."

Liepājas teātrī pašlaik pret Covid-19 vakcinēti 93% darbinieku, turklāt no aktieriem vakcinēti ir visi.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu