Sestdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs foto
Ilustratīvs foto Foto: BGStock72/Shutterstock

Horoskops sestdienai, 31. jūlijam.

AUNS

Sarīko pasākumu ģimenei, radiniekiem un labiem draugiem. Ja ir sava māja, tad dārza svētki ar grilu būs tieši reizē. Vari doties arī piknikā pie dabas, līdzi ņemot omulīgu kompāniju.

VĒRSIS

Mīlestība sildīs sirdi un dos spēku. Izstarosi šarmu, kas pievilks kā magnēts. Baudi dzīvi un vasaru! Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt neaizmirstamus piedzīvojumus.

DVĪŅI

Dodies ar izbraucienā vai piknikā, lai kārtīgi atpūstos. Ar smaidu iekarosi simpātijas. Kāda iepazīšanās, iespējams, pāraugs attiecībās ar turpinājumu. Neformālā gaisotnē var veidoties arī izdevīgi lietišķie kontakti.

VĒZIS

Aktīva mājas dzīve, darīšanas ar radiniekiem un ciemošanās. Sauc kopā savējos, klājiet pusdienu vai vakariņu galdu un visi kopā ieturiet omulīgu maltīti.

LAUVA

Iespējami piedzīvojumi sirdslietās. Otrajā pusītē var atklāties kādas jaunas rakstura šķautnes. Brīvajiem cilvēkiem iepazīšanās un dzirkstošas simpātijas, tomēr mazliet jāsaglabā apdomība.

JAUNAVA

Kā jau brīvdienās - svarīga mājas dzīve. Būsi noskaņots saimnieciskiem darbiem, varbūt pieteiksies ciemos radinieki un draugi. Sarīko omulīgu pasēdēšanu un parādi kulināra prasmes.

SVARI

Mīlestības un attiecību stabilākais pamats - līdzīgs skatījums uz dzīvi un morālām vērtībām. Ļoti novērtēsi, ja blakus ir cilvēks, ar kuru esat „uz vienas nots”. Brīvajiem ļaudīm dzīve var piespēlēt iespēju tādu satikt.

SKORPIONS

Paredzamas izklaides un pasākumi, kuru laikā iespējama interesanta iepazīšanās. Attiecībās svarīga garīgā saskaņa un līdzīgi uzskati, pasāciet kopā ko aizraujošu.

STRĒLNIEKS

Labprāt pavadīsi laiku ar mīļoto cilvēku, ģimeni un labiem draugiem. Vasara – pikniku, dārza svētku un izbraucienu laiks. Brīvdienās labi atpūties, jo darba nedēļa ritēs spraigi.

MEŽĀZIS

Svarīga privātā dzīve. Sirdslietās notikumi risināsies dinamiski. Ja kaut kas nenotiek pēc tava prāta, esi saprotošs un nogaidi. Dažkārt viss atrisinās pats no sevis.

ŪDENSVĪRS

Nevajadzētu pārāk izrīkot mājiniekus, tas var izraisīt ķildas. Un atceries – ka ne vienmēr eksistē tikai viena patiesība, ieklausies citos. Lai pie mājas pavarda valda saticība!

ZIVIS

Apmeklē kādu pasākumu un iespēju robežās iesaisties saviesīgās aktivitātēs. Satiksi cilvēkus, kas var kļūt par labiem draugiem, bet kāds no viņiem var izrādīties pavisam īpašs un nozīmīgs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu