Svētdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Denis Moskvinov/Shutterstock

Horoskops svētdienai, 1. augustam.

AUNS

Liela nozīme senai, labai draudzībai, taču pilnībā uz citu solījumiem paļauties nevajadzētu. Pārbaudi un kontrolē visu pats, lai vēlāk nav „jākož pirkstos”.

VĒRSIS

Vislabāk jutīsies ģimeniskā atmosfērā, kopā ar savu otro pusīti un radiniekiem. Pievērsies saimnieciskiem darbiem, pārkārto vai remontē mājokli, rosies virtuvē.

DVĪŅI

Dažnedažādi pienākumi mājās un ģimenē, jāparūpējas par radiniekiem un saimniecību. Uzklausi un atbalsti savējos, kā arī dalieties tajā, kas pašam ir svarīgi.

VĒZIS

Sirdslietu jomā pozitīvas emocijas, kas dod stimulu lieliem darbiem. Mīļums un dvēseles siltums. Pavadi šo dienu kopā ar tuviem cilvēkiem, kas saprot tevi no pus vārda.

LAUVA

Patīkami brīži ģimenes lokā, labs laiks mājas pārkārtošanai un uzlabojumiem. Ģimenē smelsieties spēkus un mīlestību. Pievakarē pārskati plānotāju un nākamās nedēļas darbus.

JAUNAVA

Pārdomu brīžos nonāksi pie vērtīgām atziņām, laba izpratne par cilvēku dabu un nodomiem. Tajā pašā laikā pārāk noslēgties nav vēlams, tas noskaņos uz pesimistiskas nots.

SVARI

Rosīga saimniekošana mājās. Vari uzsākt remontdarbus, sarīkot ģenerāltīrīšanu un pārkārtot interjeru. Ielūdz brīvdienu pusdienās vai dārza piknikā radus un draugus.

SKORPIONS

Attiecību jomā sirds siltums. Svarīga stiprā pleca sajūta un līdzīgs skatījums uz dzīves vērtībām. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās un izjūtas, ka ar jauno simpātiju esat pazīstami jau sen.

STRĒLNIEKS

Liktenis var uzdāvāt aizraujošu iepazīšanos. Esi saprātīgs un apdomā, kas tev pašam dzīvē svarīgi. Vislabāk jutīsies kopā ar tuviem cilvēkiem, kas neuzbāžas ar liekiem jautājumiem.

MEŽĀZIS

Attiecību jomā pēkšņas un negaidītas situācijas. Tikšanās, šķiršanās, pavērsieni – garlaicīgi nebūs. Krāsaino piedzīvojumu virpulī nerīkojies vieglprātīgi.

ŪDENSVĪRS

Jādara tas, kas uzlabo garastāvokli un vairo optimismu, jo dzīve ir skaistāka, nekā tev varbūt šobrīd liekas. Ņem divriteni vai skūteri un izbrauc līkumiņu, lai var sajust vēju matos. Vai noskaties labu filmu vai vienkārši pasērfo internetā.

ZIVIS

Ģimeniskas noskaņas un rūpes par radiniekiem. Ja tuvi cilvēki dzīvo svešatnē, tad sazinies ar viņiem un no sirds izrunājies. Tāpat arī ieklausies bērnu domās un respektē viņu vēlmes.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu