Nedēļas horoskops

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 26.jūlijam – 1.augustam.

Izklaidei un iedvesmai

Sadarbībā ar „AstroStars”

AUNS

Skaistās vasaras dienas ir tik piemērotas, lai ļautos mīlestībai un baudītu dzīvi. Auns allaž visu dara no visas sirds un ar pilnu atdevi. Dodies kopā ar mīļoto piedzīvojumos, izbaudiet kādu ekstrēmu sportisko aktivitāti vai arī rāmu divvientulību viesu namiņā vai teltī pie gleznaina ezera. Brīvajiem ļaudīm ir iespējas iepazīties un arīdzan interesanti pavadīt laiku. Ja vien nav atvaļinājums, tad jāstrādā gan arī būs, taču tu sekmīgi tiksi galā. Varbūt pat tiksi priekšniekos vai saņemsi intriģējošu piedāvājumu.

VĒRSIS

Šonedēļ pirmais un galvenais nosacījumus – Vēršus lūdzams nekaitināt un viņu pacietību nepārbaudīt! Pasaki to jau laikus kolēģiem un darījumu partneriem. Garastāvoklis mazliet eksplozīvs, un emocijas mainīgas. It īpaši tad, ja redzēsi: kāds savu darbu nav paveicis godam, paviršā izklaidībā kaut ko aizmirsis vai vispār nav pūlējies izdarīt jebko. Jā, arī tehnoloģijas var pievilt, tiešsaistes sapulce pārtrūkt... Ar vārdu sakot – ja iestājas „piņķerēšanās”, tad darbi jāatliek un jāatpūšas. Brīvo laiku vislabprātāk pavadīsi mājās, saimniekojot.

DVĪŅI

Prātā doma nomaina domu vēja ātrumā, dzimst idejas un atnāk jauna informācija. Dvīņi šonedēļ spīdēs ar intelektu, zināšanām un idejām. Pārsvarā tās būs kreatīvas un neordināras. Kāds varbūt nobrīnīsies: „Kā gan kas tāds var ienākt prātā?”, bet kopumā kolēģi tās vērtēs atzinīgi. Varbūt priekšniecība sāks domāt, ka esi pelnījis paaugstinājumu. Bet, ja ir savs bizness, tad laiks paplašināt darbību un to golfa bumbiņu mērķēt uz tālāko bedrīti. Tev izdosies! Brīvajā laikā vajadzētu pievērsties privātajai dzīvei, citādāk tavējie var apvainoties: visu laiku viņam tikai darbs un darbs...

VĒZIS

Šis ir laiks, kas liek pārvērtēt vērības un kaut ko dzīvē mainīt... Dažkārt pat radikāli. Varbūt arī stabilitāti un tradīcijas mīlošajam Vēzim pienācis īstais brīdis mesties jaunos projektos? Vēlme uzlabot finanšu stāvokli var kalpot par būtisku dzinējspēku. Ja grūti pieņemt lēmumus, tad līdzās ir labi draugi, kas neliegs padomu. Jauni kontakti un jaunas iespējas ļaus palielināt ienākumus. Brīvajā laikā nesēdi rokas klēpī salicis un nešķied laiku izklaidēs, bet mācies ko jaunu, apgūsti tehnoloģijas un biznesa pamatus. Privātā dzīve šoreiz otrajā plānā.

LAUVA

Zvēru un džungļu karalis Lauva ir taisnīgs, tikai nevajag kaitināt... Diezgan ātri aizsvilsies, ja kāds nebūs paveicis darbus, oponēs ar nepārliecinošiem argumentiem vai gribēs pastrīdēties. Ja ļoti nepieciešams, tad „uzrūc” kādam, bet sargies no destruktīviem konfliktiem, kas ved strupceļā. Labākā darbošanās komandā, kur katram savi pienākumi un kolektīvs strādā vienā ritmā. Brīvajā laikā var nākties pievērsties pedagoģiskiem jautājumiem. Atvasītes jāatbalsta un jāpalīdz ar padomu. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās. Tikai nemeties sirdslietu avantūrās.

JAUNAVA

Rāmi lādzīgs garastāvoklis un miers – nav jātraucas, nav jāsteidzas un dienas rit harmoniskas. Ar smaidu iekarosi cilvēku sirdis. Kāda tikšanās var izrādīties īpaša, nozīmīga tavā dzīvē. Simpātijas no pirmā acu skata un kaislības, kas nes viļņa virsotnē. Ja tev jau ir otrā pusīte, tad izbaudiet kopā būšanu, sarīkojot mīļu pasākumu. Profesionālajā jomā neko lielu neplāno, jo lietas uz priekšu virzīsies gausi un pat liksies, ka tiek likti sprunguļi riteņos. Tam nav nekāda sakara ar nelabvēļiem – vienkārši reizumis ir tādi periodi, kad vajag piebremzēt.

SVARI

Tā gribētos mieru un atvaļinājumu... Ja tas iespējams, dodies atpūsties uz kādu no Latvijas skaistajām vietām, kur var baudīt dabas skaistumu vai koncertu uz ezera saulrietā. Ja ne – tad atroti piedurknes un gatavojies lieliem darbiem. Pienākumu daudz, atbildība liela. Īpašu uzmanību pievērs juridiskām niansēm un visam, kas saistās ar likumu ievērošanu. Temīda kļūdas nepiedod. Varbūt ir iespējas darbā izmantot modernās tehnoloģijas? Vai vismaz domāt par to ieviešanu. Brīvajā laikā jāpalīdz mīļajiem radiņiem. Gan praktiski, gan ar padomu.

SKORPIONS

Padomā un izvērtē vai darbā vai biznesā līdzās ir cilvēki, uz kuriem vari paļauties. Kas izdarīs visu tieši tikpat labi kā tu pats. Ja rodas šaubas vai nesaskaņas, tad, iespējams, pienācis laiks kaut ko mainīt. Ir dzīvē dažkārt tādi pagrieziena punkti, kad ar iepriekšējiem līdzgaitniekiem tālāk vairs nav pa ceļam. Varbūt jāmaina darbs, varbūt jauni virzieni biznesā. Privātajā dzīvē mazliet mierīgāk. Mīlestība sildīs sirdi un brīvajā laikā dzīve sola romantiskus piedzīvojumus. Pāriem iespējas ieraudzīt vienam otru kā no jauna.

STRĒLNIEKS

Allaž optimisma pilns, allaž darbīgs – tāda ir Strēlniek būtība. Šī nedēļa ir sekmīga finanšu lietām. Var pavērties jaunas iespējas ienākumu palielināšanai. Turi acis un ausis vaļā, lai nepalaistu garām izdevīgu variantu. Ja strādā algotu darbu, tad varbūt jālūkojas pēc izdevīgāka piedāvājuma. Ja ir savs bizness – tad jāpaplašina spēles laukums. Kādam lietišķā tēma var sasaistīties ar ārzemēm. Taču dzīve jau nesastāv no darba vien. Brīvajā laikā vislabākā atpūta savās mājiņās. Ielūdz ciemos mīļus draugus, pagatavo gardu maltīti un vasarīgus kokteiļus. Tāda forši sirsnīga pasēdēšana.

MEŽĀZIS

Mežāža autoritāte nav apstrīdama. Tev ir dzīves pieredze ar ko dalīties un kolēģi labprāt uzklausīs tavus padomus. Ja kārtojami lietišķi jautājumi iestādēs, tad rūpīgi sagatavojies. Iespējams, ka ierēdņi runās citā valodā un tev nāksies viņus ilgi un neatlaidīgi pārliecināt. Finanšu darījumos īpašu uzmanību pievērs juridiskām niansēm un uz ātru un vieglu peļņu neceri. Bet tas jau nemaz nav tavā stilā. Tu zini, ko nozīmē rūpīgs un neatlaidīgs darbs. Privātajā dzīvē - raibu raibie piedzīvojumi. Daudz emociju un iespējamas arī intrigas. Nestāsti neko citiem.

ŪDENSVĪRS

Dažu brīdi liksies, ka jāveļ akmens pret kalnu kā Sīzifam. Vai arī – Fortūna novērsusi savu labvēlīgo vaigu. Necīnies ar vējdzirnavām kā Dons Kihots, jo būs labāki laiki, kad varēsi realizēt savas ieceres. Pagaidām – palēnām, pamazām. Varbūt pienācis laiks kaut ko mainīt profesionālajā jomā un atrast labākus kompanjonus. Tu esi cilvēks, kurš raugās ar saktu nākotnē un spēj ģenerēt interesantas idejas. Kāda no tām var atnest labu peļņu. Privātajā dzīvē jāgādā par saticību. Palutini savus mīļos ar sirsnīgām dāvaniņām vai izbraucienu nedēļas nogalē.

ZIVIS

Darbā iespējas izcelties un realizēt sen izlolotus plānus. Būs labas idejas, un darāmais ies no rokas. Nesatraucis par niekiem un neiespringsti lietās, ko nevari ietekmēt. Stress par labu nenāks. Brīvajā laikā vari sākt kādus nopietnus saimnieciskos darbus mājās, apciemot vai ielūgt viesos radiniekus. Sirdī romantiskas noskaņas un pārdomas, kāpēc notiek tā, kā notiek. Varbūt ir pienācis laiks spert izšķirošo soli, lai attiecību jomā ko mainītu. Astrologi teic, ka Zivīm laba intuīcija un šoreiz tā tiešām palīdzēs tikt skaidrībā ar situācijām un līdzcilvēku nolūkiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu