Ko dzirkstošu sola zvaigznes? Augusta mēneša horoskops katrai zīmei

CopyLinkedIn Draugiem X
Raksta turpinājums
1 / 13
Nākamais
Foto: Shutterstock

Augustā darbojamies. Palēnām, pamazītēm. Lielus varoņdarbus plānot nevajadzētu, taču skaidrs, ka dzīve neapstājas.

Ja arī par astroloģiju nav īpašas intereses, tad meklējot internetā pavisam citas tēmas, reizumis gadās izlasīt virsrakstus par visādiem "čikiem" un "dižčikiem", planētu "cilpām" un negantībām. Dažkārt tā ir vienkārši biedēšana pēc principa: "Laba ziņa ir slikta ziņa'. Taču planētas kosmosā tiešām mēdz "nostāties" negantās pozīcijās, un tad darbi var bremzēties un biežāk nekā citkārt rasties dažādi sarežģījumi.

Augustā piecas planētas (no astoņām iespējamām!) ieņēmušas nelabvēlīgo retrogrādo stāvokli. Ne tajās labākajās kombinācijās atrodas "lielie debesu spēlētāji": Jupiters, Saturns, Urāns, Neptūns, Plūtons. Šīs planētas astroloģijā skata saistībā ar globāliem notikumiem. To "aizbildniecībā" ir varas pārdale, ierastās pasaules kārtības drupināšana, migrācija, robežu nojaukšana visdažādākajos veidos, dažādu spēku cīņas un ilūzijas. Plūtonu saista arī ar dabas kataklizmām.

Ikdienā var rasties sajūta, ka plecos smaga nasta. Vislabāk būtu paņemt atvaļinājumu. Bet, ja tādas iespējas nav, tad lielus varoņdarbus nevajadzētu plānot. Un pavisam noteikti nevajadzētu reģistrēt uzņēmumus vai uzsākt nozīmīgus biznesa projektus. Iepriekš astro apskatos jau rakstīju, ka uzņēmējdarbības aizbildnis Jupiters jau no 20. jūnija līdz oktobra otrajai pusei nerāda labvēlīgu vaigu. Tāpēc īpaša uzmanība jāpievērš juridiskām niansēm.

Sadzīvē svarīga loma ir Mēness fāzēm un stāvokļiem, it īpaši pilnmēnesim, kas mēdz saviļņot emocijas. Augustā pilnmēness 22. datumā dienas vidū atradīsies Ūdensvīra zodiaka zīmē, kuru jau pēc minūtēm 40 nomaina Zivis. Ūdensvīra biedriskās noskaņas un brīvības alkas, pārtop sentimentāli romantiskā Zivju peldējumā. Diezgan sirsnīga diena, kad varam izrunāties, samīļot savējos, risināt emocionālas dabas jautājumus.

Protams, katram cilvēkam un katrai firmai ir sava individuālā astro karte, individuālie gadu cikli un dienu ritms. Un nekad nav tā, ka visiem slikti vai visiem labi.

Raksta turpinājums
1 / 13
Nākamais
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu