BMW vadītājs pēc neveiksmīgas sānslīdes gandrīz notriec cilvēkus un pamet notikuma vietu (4)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Piektdienas pusdienlaikā Biķernieku un Kastrānes ielas krustojumā Teikā notika negadījums, kurā iesaistīts viens auto. Kā vēsta TV3 raidījums Degpunktā, negadījums notika pēc neveiksmīgas sānslīdes, kā rezultātā BMW 3.sērijas universālis nobrauca no ielas braucamās daļas, šķērsoja ietvi, skāra koku, metāla žoga konstrukciju un apstājās pāris metrus no dzīvojamās mājas sienas. Mašīnas vadītājs mirkli uzkavējās notikuma vietā, tomēr ātri vien to pameta, grēkāža lomā atstājot savu līdzbraucēju.

“Es dzirdēju troksni. Pieskrēju pie loga, un tur sieviete šādi te stāvēja, laikam viņu gandrīz notrieca,” Degpunktā stāsta avārijas aculieciniece.

Vairāki apkārtējie stāsta, ka pie automašīnas stūres sēdēja vīrietis, viņš esot neilgi uzturējies negadījuma vietā, bet pavisam drīz devis kājām ziņu, atstājot pie sasistā auto savu līdzbraucēju. Gados jaunā sieviete komentārus kameras priekšā sniegt nevēlējās.

“Viens vīrietis, viena sieviete bija. Vīrietis uzreiz aizskrēja kaut kur, sajūta, ka viņš kaut ko izmeta. Atgriezās atpakaļ, tad viņi te staigāja, kaut ko savā starpā parunāja un viss. Viņš pazuda. Viņam aptuveni 30 gadi, ne vairāk,” stāsta lieciniece.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Aculieciniekiem izdevies arī iemūžināt brīdi pēc avārijas, kurā ir skaidri redzams vīrietis, kas kāpj ārā no sasistās automašīnas vadītāja vietas. Videomateriāli ir nodoti likumsargiem. Tās autore, izmeklēšanas interesēs, publicēt ierakstu nevēlējās.

Policijā šobrīd apstiprina negadījuma faktu, taču situāciju pagaidām komentē lakoniski: “Valsts policija bija saņēmusi izsaukumu no aculieciniekiem par to, ka kāda persona ar automašīnu ir iebraukusi žogā. Negadījumā neviens nav cietis. Notikušā apstākļi tiek skaidroti.”

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu