Hārtlijs: Es biju kā brālis Latvijas hokeja ģimenē (7)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Bobs Hārtlijs un Latvijas izlases hokejisti
Bobs Hārtlijs un Latvijas izlases hokejisti Foto: Edijs Pālens/LETA

Bijušais Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Bobs Hārtlijs atvadījies, sakot paldies, no Latvijas Hokeja federācijas (LGF), hokeja spēlētājiem, valstsvienību pārstāvjiem, faniem un atbalstītājiem.

Hārtlijs Latvijas izlasi vadīja četros pasaules čempionātos. 

"Vēlos visiem pateikties par man sniegto iespēju būt Latvijas hokeja izlases galvenajam trenerim, bet, manuprāt, vēl svarīgāk, par sniegto iespēju iepazīt jūsu valsti – Latviju! Tā bija priekšrocība un milzīgs gods vadīt Latvijas valstsvienību pēdējos četros pasaules čempionātos," LHF mājas lapā citēts Hārtlijs. 

Tagad valstsvienības grožus pārņēmis pieredzējušais Harijs Vītoliņš, kurš vadīs Latvijas izlasi jau olimpiskajā kvalifikācijas turnīrā, kas augusta beigās notiks Rīgā. 

"Es biju kā brālis Latvijas hokeja ģimenē, un tā bija neaizmirstama pieredze," norāda Hārtlijs. "Dzīvē, tāpat kā sportā, būšana īstajā vietā un laikā ir visbūtiskākais! Manā gadījumā šis teiciens ir sāpīgi atspēlējies. Ar olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra norisi augusta pēdējā nedēļas nogalē, kā arī ar KHL sezonas sākšanos septembra pirmajā nedēļā, es uzskatu, ka nebūtu ētiski pret Latvijas hokeja sabiedrību ierasties Rīgā tikai uz divām no trim paredzētajām spēlēm atlases turnīrā."

Par ceļazīmi uz Pekinas olimpiskajām spēlēm E grupā spēkosies Latvija, Francija, Itālija un Ungārija. Iespēju spēlēt 2022. gada olimpiskajās spēlēs iegūs komanda, kas izcīnīs pirmo vietu grupā.

"Es sekošu līdzi visām Latvijas izlases spēlēm un būšu jūsu atbalstītājs #1! Ar Latvijas hokeja sabiedrības degsmi un pārliecību, jums izdosies viss kā plānots un jūs spēlēsiet Olimpiādē! Jūs esat mani draugi līdz laika galam," pauda Hārtlijs. 

Hārtlijs par Latvijas izlases galveno treneri kļuva 2016. gada beigās. 

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu