Sievietei nepaveicas - viņa stāvvietā ar blīkšķi sasit vairākus auto (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Kāda sieviete otrdien no rīta bija aizbraukusi ciemos pie savas pensijas vecuma mammas, kas dzīvo Iļģuciemā, Garajā ielā. Sieviete novietoja savu automašīnu ”Mazda” stāvēšanai pagalmā. Pēc kāda laika abas sievietes iekāpa automašīnā un devās ceļā, taču, izbraucot no stāvvietas, sasita savu un vēl divus auto, ziņo TV3 raidījums Degpunktā.

Troksnis, ar kuru ”Mazda” automašīna atsitās pret pārējām automašīnām, pievērsa arī iedauzītā BMW īpašnieces Santas uzmanību.

“Es tikai skatos, un nevar būt, ka tā ir manējā. Es visu saprotu, cilvēkiem gadās, bet vienalga sāpīgi. Nevajag spiest gāzi, ja tu jau jūti, ka esi jau iebraukusi, nevajag vairs braukt tālāk,” sašutumu pauž BMW īpašniece.

Otrs cietušā auto saimnieks Boriss, spītējot gaidāmajam auto remontam, apskatot video kadrus, jūtas visai uzjautrināts.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

“To es dzirdēju visu. Es nezinu, kā viņa neredzēja. Ja aizķēra vienu mašīnu, tad nevajadzēja spiest gāzes pedāli. Varbūt domāja, ka mašīnai kaut kas neiet, un uzspieda stiprāk. Nezinu,” - tā ”Citroen” īpašnieks Boriss.

Notikuma vietā sastaptā ”Mazdas” vadītāja raidījumam atklāja, ka viņai un viņas mātei viss ir kārtībā, jo trieciens nav bijis tik spēcīgs, lai kāds gūtu ievainojumus. Runājot par negadījuma cēloņiem, viņa norādīja neveiksmju sēriju un nelielu bedri.

Pēc aptuveni pusotras stundas ieradās Ceļu policija un noformēja negadījuma protokolu. Visticamāk, automašīnu remontus apmaksās apdrošināšanas kompānijas.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu