Kāds bija Vindzoru smalki saltais apsveikums Meganai dzimšanas dienā? (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: JEREMY SELWYN/AFP

Šogad Saseksas hercogiene svin apaļu jubileju - savu četrdesmito dzimšanas dienu, kas ir nozīmīgu datums, kurā Meganu apsveic fani no visas pasaules. Tomēr visus interesēja galvenā intriga - kā Saseksas hercogieni apsveica karaļnams? Vai pēc visiem skandāliem karaliskā ģimene ignorēs šo datumu vai tomēr apsveiks prinča Harija sievu kā agrāk? 

Vindzori nebūtu Vindzori, ja viņi nebūtu atraduši izsmalcinātu veidu, kā parādīt savu attieksmi vissmalkākajā un filigrānākajā veidā.

Protams, britu karaliskā ģimene nevarēja ignorēt šo datumu - tas būtu devis vēl vienu nopietnu iemeslu baumām un tenkām. Tāpēc Bekingemas pils oficiālajā Twitter kontā tika ievietotas Meganas fotogrāfijas ar karalieni Elizabeti II, princi Hariju un dēlu Arčiju.

Bildes pavadīja īpaši lakonisks paraksts: "Vēlot Saseksas hercogienei daudz laimes dzimšanas dienā!" 

Arī Kembridžas hercogi aprobežojās ar īsu apsveikumu: "Apsveicam Saseksas hercogieni 40. dzimšanas dienā!", kam sekoja dzimšanas dienas kūkas emoji zīme

Turklāt Viljams un Keita vairākas Meganas fotogrāfijas ievietoja nevis Instagram paliekošajā plūsmā, bet storijos. Tieši tāpat hercogieni apsveica prinča Harija tēvs princis Čārlzs un hercogiene Kamilla. 

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Šo apsveikumu formāts raisīja pārdomas karaliskās ģimenes ekspertu vidū, jo, kā zināms,

foto storijos pēc 24 h izdzēšas, un, pēc komentētāju domām, arī Megana drīz pilnībā "pazudīs" no Vindzoras dzīves. Pēc fanu domām, princis Viljams jau atkal smalki ir parādījis attieksmi pret Saseksas hercogieni, raksta "Marie Clarie".

Nav noslēpums, ka liela daļa britu pavalstnieku gaida, ka viņas Majestātes pacietība beigsies un Saseksas hercogi paliks bez saviem karaliskajiem tituliem.

Tiesa, Elizabetes līdzšinējie lēmumi liecina par pretējo - vēl nesen Harija un Meganas meita Lilibeta oficiāli tika iekļauta troņmantnieku sarakstā, kas nozīmē, ka nekādas "sankcijas" pret viņas vecākiem, visticamāk, nevajadzētu gaidīt.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu