Humora šovs "PRIDE razborkas" (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

"PRIDE razborku" laikā, pateicoties Latvijas labākajiem komiķiem un spožākajiem prātiem, beidzot tiksim skaidrībā, kuri ir spilgtākie personāži un notikumi, kas tuvi LGBT+ kopienai. Kopā pasmiesimies gan par mūsu draugiem, vislabākajiem draugiem, nedraugiem, kā arī, protams, paši par sevi. Pateicoties "razborku" galvenajiem asprāšiem, vieglā un nepiespiestā gaisotnē dalīsimies priekos, bēdās un daudz smieklos. (18+)

Razborkas vadīs: Jānis Skutelis - 1/4 antropologa. Interesē cilvēki. Ir grūtības atcerēties, ka vajag pievērt pārsteigumā pavērušos muti, lai arī karstā laikā tas pat noder.

Razborkās piedalīsies:

Džemma Sudraba - komiķe un podkāstu veidotāja. Viņai patīk labi stāsti un marginālas dzīves pieredzes.

Edgars Bāliņš - profesionāls Eirovīzijas un futbola kluba Manchester United fans, brīvajā laikā arī komiķis un reperis. Bieži vien kļūdaini tiek saukts arī par žurnàlistu, jo maizīti un barību saviem dzīvniekiem pelna ar darbu portālā Delfi. Nepatīk peldēt un lidot.

Rūdolfs Kugrēns - komiķis. Patīk priecīgi cilvēki un besī pārāk kategoriski cilvēki, kuri kaut vai uz miljards grābekļiem būs uzkāpuši, bet savu viedokli nemainīs.

Aiva Birbele - aizdomīgi daudz draudzējas ar dažādu orientāciju cilvēkiem. Laikam iestājies vecuma viedums un prāta briedums. No īstas dzīves brīvajā laikā raksta jokus, lugas, scenārijus.

Toms Lūsis - baznīcu, konservatīvo vērtību un latviskās dzīvesziņas kvēlākais aizstāvis. TVNET viedokļu dīleris un Cehs.lv radošais vagars. Nepatīk uzstāties publiski un stulbeņi.

Marta Elīna Martinsone - kino un teātra režisore, kā arī publiciste un kantrī mūzikas entuziaste. Reizi pa reizei piedalās "Sieviešu stendapā" un veido kino raidījumus. Patīk Orsons Velss, k-pop un Nēģu svētki.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu