Ozols izdod dziesmas "Nikijs Yauda" video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Ozols
Ozols Foto: publicitātes

2020. gada augustā Ozols izdeva savu septīto studijas albumu “Y A U D A”. Savukārt šogad, atzīmējot šo notikumu, izpildītājs augustā sniedz koncertus vairākās Latvijas pilsētās - Rīgā, Baldonē, Pāvilostā, Saulkrastos u.c. Saistībā ar esošajām aktivitātēm Ozols kopā ar Andreju Skurjatu (Dree) ir sagatavojis īpašu video albuma tituldziesmai "Nikijs Yauda".

Video tapis eksperimentālā stilistikā, kurā ir izmantota 360 kamera, 3D skenēšana, kā arī 3D objektu integrācija.

"Augusts ir “Yaudas” mēnesis, un šis video ir noslēdzošais vizuālais darbs, ar kura starpniecību mēs aizveram vienas durvis ciet, lai varam domāt par nākošajām aktivitātēm. Video ir eksperimentāls, Andrejs atkal parādīja sevi un savas spējas neatkārtoties, netaisot garlaicīgus, klišejiskus video," tā Ozols.

TVNET albuma recenzija: 

Ģirts Rozentāls jeb Ozols ir viens no Latvijas hiphopa mūzikas pamatlicējiem, muzikālo darbību sācis 1996. gadā grupu "Fact" un "Rool Makaz" sastāvā. Ozols solo karjeru sāka aizvadītā gadu desmita sākumā ar debijas singlu “Neko 2005” (2000) un ir izdevis septiņus studijas albumus, no kuriem pēdējais – "Y A U D A" tika izdots 2020. gada augustā. 

Noskaties dziesmas video!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu