"Ezīšfests" izziņo pirmos māksliniekus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Ezīšfests
Ezīšfests Foto: Gints Bāliņš/TVNET

Jau pavisam drīz, 28. augustā, radošajā Tallinas ielas kvartālā jau 9. gadu norisināsies urbānās pilsētvides festivāls "Ezīšfests", kurā viesus sagaida plaša klāsta un dažādu gaumju mūzikas apvienības, performances, mākslas aktivitātes, lieliska atpūta un smieklu pilna izklaide.

Kā šā gada pirmos izziņotos festivāla māksliniekus festivāls nosauc reperi Eliotu, kurš aktīvi darbojas projektā "Singapūras satīns", kā arī “Repa spēles teroristu” - reperi Prusax.

Festivālā uzstāsies arī Evija Vēbere, grupa "Very Cool People", kas uzstāsies ar solistēm Evilenu Protektori un Paulu Saiju.

Uzstāsies arī pankroka apvienība PND, Latvijas pagrīdes mūzikas tēvi "Inokentijs Mārpls"; jaunā popmūzikas zvaigzne, debijas dziesmu "Siekala" un "Sāku no sākuma" autore Būū, poproka trio "Audiokvartāls", sirsnīgais Jonass Lindbergs - Latvijā dzīvojošs zviedru mūziķis, kurš izpilda ļoti laimīgas dziesmas par mīlestību, saldējumu, vaļiem, pūķiem un princesēm.

Būū
Būū Foto: publicitātes

Festivālā uzstāsies arī mūziķu tandēms Gints Smukais un Kaspars Niklasons, kā arī Normunds Ņērbulis jeb "NormisMusic", kurš savu mūziku mūziku rada, izmantojot elektroakutisko ģitāru un "looper" (cilpu mašīna), kā arī Dj Miami, Dj Spriegums un Dj Pannā pirdējs.

Tuvojoties festivālam, tiks izziņoti vēl vairāki pašmāju mūziķi un mākslinieki.

Vairāk informācija par festivālu un biļetes: ezisfests.lv un bilesuserviss.lv. Biļešu cena šobrīd tikai 5 eur. 

Foto: Ezīšfests - Tallinas kvartālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu