Mācītāja meita, kura pameta draudzi, lai kļūtu par "OnlyFans" modeli (8)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Mācītāja meita Nala Reja (23) atkāj, kā pametusi draudzi, lai sāktu karjeru pieaugušo satura vietnē "OnlyFans".

Reja izveidoja savu pieaugušo satura "OnlyFans" kontu 2020. gada maijā un pirmajā mēnesī nopelnīja 85 000 ASV dolārus (71 587 eiro). "Es nopelnīju savu pirmo miljonu sešos mēnešos, un tagad es pelnu 330 000 ASV dolāru (277 929 eiro) mēnesī," sacīja jaunā sieviete.

Tomēr pirms panākumiem pieaugušo satura vietnē Nala uzauga stingrā reliģiskā kopienā, kuras mācītājs bija viņas tēvs. Nala atklāja, ka šajā draudzē jutās ļoti iegrožota.

"Kā mācītāja meita es jutu spiedienu būt par paraugu citiem. Tas bija grūti. Man nebija atļauts lietot kosmētiku vai nēsāt provokatīvas drēbes, nevarēju iet uz randiņiem un veidot profilus sociālajos tīklos," dalījās Nala.

Vienīgais veids, kā Nala varēja redzēt pasauli ārpus draudzes, bija darbs tirdzniecības centrā. Strādājot par viesmīli, Nala flirtējusi ar teju visiem restorāna apmeklētājiem.

"Es biju apsēsta ar uzmanību, ko man sniedza cilvēki brīžos, kad biju tērpusies knapā apģērbā. Es biju acīmredzami seksuāli aktivizēta. Jau toreiz kā 16 gadus veca mācītāja meita es zināju, ka seksa darbs būs mans aicinājums," sacīja Nala.

Tajā pašā gadā Nalas ģimene pārdeva baznīcu un pārcēlās uz Floridu. 2016. gadā 18 gadu vecumā modele devās mācīties par zobu higiēnas asistenti.

"2019. gada beigās viens no maniem sekotājiem vietnē "Instagram" uzrakstīja, ka man vajadzētu reģistrēties "OnlyFans"," sacīja Nala.

Pēc tam, kad viņa sāka strādāt "OnlyFans", dažu mēnešu laikā viņa nopelnīja pietiekami daudz naudas, lai pamestu darbu zobārstniecībā.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu