Sestdien Daugavpilī izcēlušies divi paaugstinātas bīstamības ugunsgrēki

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
VUGD mašīna. Ilustratīvs attēls.
VUGD mašīna. Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

Daugavpilī sestdien dzēsti divi paaugstinātas bīstamības ugunsgrēki, bet neviens cilvēks tajos nav cietis, pastāstīja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) preses pārstāve Agrita Vītola.

Plkst.12.24 ugunsdzēsēji saņēma informāciju, ka Daugavpilī deg divstāvu dzīvojamās mājas jumta konstrukcija 80 kvadrātmetru platībā. Plkst.15.52 ugunsgrēks tika likvidēts.

Savukārt plkst.22.48 Daugavpilī tika saņemts izsaukums uz vienstāva dzīvojamās mājas ugunsgrēku. Dega ēkas ārsiena un bēniņi 170 kvadrātmetru platībā. Šis ugunsgrēks tika likvidēts plkst.1.13.

Savukārt Dreiliņos sestdienas vēlā pēcpusdienā kādas divstāvu sabiedriskas ēkas pirmajā stāvā konteinerā aizdegās atkritumi viena kvadrātmetra platībā, tāpēc no telpām tika evakuēti 820 cilvēki. Ugunsdzēsēji izsaukumu par šo negadījumu saņēma plkst.17.48, taču līdz viņu ierašanās brīdim liesmas jau bija apdzēstas.

Aizvadītajā diennaktī VUGD kopumā saņēma 64 izsaukumus - 18 uz ugunsgrēku dzēšanu, no kuriem divi bija meža ugunsgrēki, 33 uz glābšanas darbiem, bet 13 izsaukumi bija maldinājumi. Ugunsgrēkos neviens cilvēks necieta.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu