Meganas Mārklas brālis velta viņai neglaimojošus vārdus (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Megana Mārkla
Megana Mārkla Foto: SIPA/Scanpix

Saseksas hercogienes Meganas Mārklas (40) pusbrālis Tomass Mārkls juniors (55) kļuvis par realitātes šova "Lielais brālis" (Big Brother VIP) Austrālijas versijas dalībnieku, un jau šova kaceklī neglaimojuši izteicies par savu radinieci.

Realitātes šovā "Lielais brālis" piedalās 12 sabiedrībā pazīstami cilvēki, kuri dzīvo slēgtā telpā, un kameras iemūžina katru viņu darbību. Šova nosaukums iedvesmots no Džordža Orvela romāna "1984", kur "Lielais brālis" bija acs, kas novēro visus un visur, lai varētu ar šiem cilvēkiem manipulēt.

Šova kaceklī Tomass Mārkls juniors raksturo sevi kā "lielāko brāli no visiem", kā arī lielās ar to, ka brīdinājis princi Hariju neprecēt Meganu.

"Es princim Harijam teicu: "Man šķiet, ka viņa izpostīs tavu dzīvi!" Viņa ir ļoti sekla," video atklāj Tomass Mārkls juniors. 

Pirms pāra karaliskajām kāzām 2018. gada maijā Tomass, kuram ar Meganu ir kopīgs tēvs, nosūtīja ar roku rakstītu vēstuli Harijam, brīdinot princi, ka “nav par vēlu” atcelt kāzas. Viņš arī rakstīja, ka Megana “acīmredzami nav īstā sieviete” Harijam. 

Tomass Mārkls netika uzaicināts uz pāra kāzām. Tajās nepiedalījās arī Tomasa māsa Samanta, kura arī asi izteikusies par savu pusmāsu Meganu.

Austrālijas TV šovā "Lielais brālis" kopā ar Tomasu Mārklu piedalīsies arī olimpiskais čempions un Kardašjanu māsiņu patēvs, transperona Keitlīna Dženere, kā arī bijusī Baltā nama darbiniece Omarosa Manigolta-Ņūmena.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu