Ingrīda Blūma: no krēsla, kurā tev prasa naudu, uz krēslu, kurā tu lūdz naudu!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Kā būt līderei savā dzīvē? Atbildi uz šo jautājumu sniedz Iespējamās Misijas patronese Ingrīda Blūma.

Viņa stāsta par laiku, kad strādāja vadošā amatā bankā un saprata, ka īsti vairs nedzīvo savu dzīvi un vēlas mainīt nodarbošanos.

"Mans vāveres ritenis sākās deviņdesmitajos gados. Pēc studijām sāku strādāt jaunā Latvijas - Vācijas bankā. Tā ir šobrīdējā Swedbanka. Pēc četriem gadiem es biju Hansabankas priekšsēdētāja. Krīzes, panākumi un zaudējumi - visam iets cauri. Tad tu esi kādu laiku atpazīstama, visur aicināta - ir interesanti. Un tad vienā brīdī ir grūti saprast, ka šis stāsts vairs nav par tevi. Un tad tu sev un saviem kolēģiem sāc kļūt par "bremzi". Veca patiesība saka, ka darbi jāmaina ik pēc 3-5 gadiem. Kad sāku ieklausīties sevī, es sapratu: jā, tas tieši tā arī ir. Toreiz banka manā dzīvē bija jau par daudz. Bet bija manī bailes - kā te viss bez manis notiks un ar ko es varēšu aizpildīt savu laiku. Vai varēšu piedalīties jēgpilnos projektos?" 

Šobrīd I. Blūma savu piepildījumu atradusi, darbojoties kustībā, kas nodrošina kvalitatīvu izglītību bērniem Latvijā “Iespējamā misija”.

Foto: Publicitātes foto

Klausies viņas stāstu!

Forums "Līdere" šogad notiks jau ceturto reizi, taču, lai tas aizritētu droši un tikpat vērienīgi kā paredzēts, tā norises laiks mainīts. Foruma "Līdere" dibinātāja Solvita Kabakova informē: "Ņemot vērā visas vibrācijas gaisā, mīļā miera labad un sargājot jūsu, mūsu un visu iesaistīto nervu sistēmu, esam pieņēmuši lēmumu pārcelt šā gada forumu "Līdere" no 28.maija uz 17.septembri.

Pasākums norisināsies Ķīpsalas izstāžu centrā, kur ir ļoti plašas telpas, iespējams uzņemt lielu cilvēku skaitu un ievērot visus distancēšanās noteikumus

 Kamēr gaidām iedvesmas forumu "Līdere 2021", "Egoiste" piedāvā no jauna noklausīties pēdējā foruma lektorus.

Seko un iedvesmojies!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu