Par kuru popzvaigzni fano meitenes no filmas "Tizlenes"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Mandy Layne
Mandy Layne Foto: publicitātes

Ceturtdien, 12. augustā, pie skatītājiem Latvijā un visā pasaulē nokļūs filmas "Tizlenes" tēla - aktrises, modeles un "starptautiskās popmūzikas superzvaigznes" Mendijas Leinas (Mandy Layne) dziesmas "Break Your Chains" mūzikas videoklips, kas ļaus iepazīties ar drīzumā gaidāmās jauniešu komēdijas galveno varoņu, tūkstošgades priekšvakara devītās klases audzēkņu Sarmītes, Svetas un Katrīnas, vislielāko elku.

Mūzikas videoklips, kurā popzvaigznes ampluā ir iejutusies Jaunā Rīgas teātra aktrise Marija Linarte, ir veidots īpaši filmai "Tizlenes", tāpat kā pati Mandy Layne dziesma. Dziesmas komponiste ir Sniedze Prauliņa ("Juuk"), savukārt smeldzīgos vārdus par "izlaušanos no toksiskām attiecībām" ir sarakstījusi "Tizleņu" režisore Marta Elīna Martinsone. Tabloīdi baumo, ka Mendija nesen izšķīrusies no kāda slavena Holivudas aktiera un šobrīd vairāk pievēršas dzīvnieku tiesību aizstāvībai.

Mendijas Leinas klipa horeogrāfiju veidojis Rolands Meržejevskis. Klipā piedalās arī Patrīcija Hanna Mūrniece un Sintija Stalgeviča, kā arī režisors Lauris Ābele.

Noskaties video! 

Filma, kuru producē studija “Ego Media”, pie skatītājiem visā Latvijā nonāks 27. augustā.

Jauniešu komēdijas galvenajās lomās iejutušās vidusskolas vecuma aktrises – Asnāte Sofija Rožkalne, Ludmila Karpova, Kartīna Dambeniece un Gerda Embure. Aktieru ansamblī ir arī pieredzējuši un plaši pazīstami aktieri – Guna Zariņa, Daiga Kažociņa, Ģirts Krūmiņš, Imants Strads, Marija Linarte, Inga Siliņa un Mārtiņš Kalita. Epizodiskas lomas tikušas arī šī laika populārās kultūras zvaigznēm, tostarp reperiem un sociālo tīklu platformu zvaigznēm Jānim Krīvēnam un Edgaram Bāliņam, kā arī reperei Viņa.

"Tizlenes" vēsta par trīs draudzeņu – Sarmītes, Svetas un Katrīnas – identitātes meklējumiem, pirmajām mīlestībām un vēlmi izkāpt no "tizleņu" statusa 2000. gada pievakarē. Jauniešu komēdija ir veidota 2000. gadu sākuma stilistikā un satur daudzas atsauces uz tā laika populāro kultūru, vizualitāti un stilu. Paralēli filmas izrādīšanai kinoteātros dažādās straumēšanas platformās iznāks arī filmas skaņu celiņš.

Foto: Filmas ''Tizlenes'' filmēšanas aizkulises.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu