Šoferi pēc avārijas Imantā nodemonstrē angļu mieru - viens pasmej, otrs iedzer kafiju (3)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Divi autovadītāji, kuri iekļuva sadursmē Dammes un Slokas ielas krustojumā, pēc nepatīkamā atgadījuma izcēlās ar neparastu reakciju - viens lēnprātīgā angļu mierā pie sasistā auto malkoja kafiju, bet otrs smaidīdams atstāstīja notikušo, ka vienkārši braucis, priecājies par dzīvi un otru auto vienkārši nav pamanījis.

Ja liktens ir lēmis iekļūt avārijā, tad labāk lai tā ir tāda, kurā cieš tikai mašīnu bleķi. Un pavisam ideālā gadījumā ar cilvēkiem, kuri

nekrīt histērijā, bet gan vēsā mierā novērtē bojājumus, izsauc policiju un sāk gaidīšanu ar kafijas krūzi rokā.

”Cilvēciskais faktors. Palaidu garām brīdi, kad jābremzē. Balta mašīna. Balta mašīna kaut kā vienmēr izskatās citā attālumā, nekā patiesībā ir. Var tā gadīties. Kaut kā tā baltā krāsa mani piemānīja. Avāriju sen nav bijis, un kaut kas nenostrādāja. Braucu tādā eiforijā, dzīvē viss labi, skaisti,” TV3 raidījumam ”Degpunktā” skaidroja notikuma vietā sastaptais ”Chrysler” vadītājs Andrejs.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Otra automobiļa vadītājs tikmēr raidījumam nodemonstrēja neticamu mieru, vien norādot, ka lielākais trieciens ticis priekšējam ritenim, nevis vadītāja durvīm, kā dēļ salons palicis vesels, un arī ar pašu viss ir kārtībā. Tādēļ mediķus uz notikuma vietu saukt nav nepieciešams un pietikšot vien ar policiju. 

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu