Šlesers: Tik vāja valdība Latvijā nav bijusi vairāk nekā 30 gadus (47)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Politiķis Ainārs Šlesers saka uzrunu partijas "Latvija pirmajā vietā" (LPV) dibināšanas kongresā.
Politiķis Ainārs Šlesers saka uzrunu partijas "Latvija pirmajā vietā" (LPV) dibināšanas kongresā. Foto: Zane Bitere/LETA

Latvijā pie varas ir tik vāja valdība, kāda nav bijusi vairāk nekā 30 gadu laikā kopš neatkarības atjaunošanas, šodien topošās partijas "Latvija pirmajā vietā" (LPV) dibināšanas pasākumā sacīja politiķis, bijušais satiksmes ministrs Ainārs Šlesers.

Šlesers akcentēja, ka pašlaik tautā par "varavīksnes" valdību sauktajā Ministru kabinetā strādājot cilvēki, kuri vai nu dzīvē neko neesot sasnieguši vai esot tipiski ierēdņi. Pie varas esošie esot profesionāli tikai amatu ieņemšanai, bet nepieņem vajadzīgos lēmumus, norādīja politiķis.

Topošās partijas līderis pauda, ka viena no problēmām, kas tika pieļauta un nav atrisināta, ir Latvijas izmiršana. Viņš arī norādīja, ka ir redzams, ka cilvēki jau iziet ielās, jo neatbalsta "Levita-Kariņa" valdību. Politiķis pauda, ka pie varas esošie tiks miermīlīgi nomainīti 2022.gada rudenī gaidāmajās Saeimas vēlēšanās.

Šlesers kritizēja Covid-19 pandēmijas mazināšanai iepriekš noteiktos vairākus aizliegumus, kad cilvēki bija neizpratnē, kāpēc nebija iespējams veikalā bērniem nopirkt siltās drēbes vai zābakus.

"Diemžēl absurda teātris turpinās," akcentēja politiķis, norādot, ka valdības plāns ir pie visām nelaimēm vainot tos, kuri nav vakcinējušies. Viņš norādīja, ka LPV atbalsta brīvprātīgu vakcinēšanos, katram cilvēkam pašam izlemjot, kā rīkoties.

Šlesers norādīja, ka valdības noteiktie ierobežojumi partijas dibināšanas pasākumā atļauj kopā pulcēties ne vairāk kā 50 cilvēkiem. Līdz ar to partijas dibināšanas procesu pasākumā nebūs iespējams noslēgt, taču tas šodien tiks uzsākts.

Komentāri (47)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu