10. janvārī tapa zināms, ka straumēšanas platforma HBO Max uzņems deviņdesmito gadu populārā seriāla “Sekss un lielpilsēta” turpinājumu. Projektam pievienosies jaunas sejas, taču dažas labi zināmas pazudīs. Mirandas matu krāsa vairs nav sarkana, un Kerija savu sleju laikrakstā iemainījusi pret podkāstu. Kas vēl zināms par ilgi gaidīto draudzeņu atkalsatikšanos?

"Sekss un lielpilsēta" ir amerikāņu seriāls, kuru telekanāls HBO raidīja no 1998. līdz 2004. gadam. Seriāla turpinājums filmas versijā iznāca 2008. gadā, bet otrā daļa - 2010. gadā.

HBO Max šā gada janvārī paziņoja, ka gaidāms Seksa un lielpilsētas" turpinājums ar nosaukumu "And Just Like That...". Kopumā gaidāmas 10 sērijas - katra pusstundu gara. Iespējams, ka seriāls dienas gaismu ieraudzīs jau šā gada beigās, lai arī oficiāls pirmizrādes datums nav publiskots.

Kas piedalīsies seriāla turpinājumā?

Seriālā turpinās filmēties trīs no četrām galvenajām varonēm - Sāra Džesika Pārkere (Kerijas lomas atveidotāja), Kristīna Deivisa (Šarlote) un Sintija Niksone (Miranda). Samantas lomas atveidotāja Kima Ketrela nebūs redzama tā turpinājumā.

Ka Ketrela nevēlas turpināt filmēties "Seksā un lielpilsētā", tapa zināms jau 2017. gadā - laikā, kad tika plānota "Seksa un lielpilsētas" trešā filma.

Ketrela kādā intervijā atzina, ka nekad nav bijusi draugos ar savām seriāla kolēģēm. Viņa sacīja, ka kolektīvā valda toksiska vide, un uzsvēra, ka nefilmēsies “Seksa un lielpilsētas” trešajā filmā tieši šī iemesla dēļ. "Mēs nekad neesam bijušas draudzenes. Mēs bijām kolēģes, un savā ziņā tas ir ļoti veselīgi, jo tad tiek novilkta skaidra līnija starp profesionālo dzīvi, attiecībām un personīgo dzīvi," raidījuma "Life Stories" vadītājam Pīrsam Morganam pastāstīja Ketrela. Pārējās seriāla kolēģes pauda sarūgtinājumu par Ketrelas sacīto, norādot, ka darbu filmēšanas laukumā atceras tikai ar pozitīvām emocijām.

Nesen sarunā ar "TV Line" HBO Max satura vadītājs Keisijs Bloizs atklāja, kā seriālā tiks atainota Samantas neesamība. "Šis ir stāsts par sievietēm viņu 50 gados. Tāpat kā īstajā dzīvē - cilvēki ienāk tajā un aiziet no tās. Draudzības pazūd, jaunas draudzības sākas. (..) Viņi mēģina izstāstīt godīgu stāstu par sievieti viņas 50 gados, kas dzīvo Ņujorkā. Tam visam jābūt organiski - draugi, kuri tev bija 30 gadu vecumā, var vairs nebūt 50 gados."

Lai arī Samantas tēlu ir neiespējami aizstāt, trīs draudzenēm pievienošoties Stenfords (Villijs Gārsons) - Kerijas labākais draugs, kuram viņa bija lieciniece kāzās ar Entoniju (Mario Kantonē).

Tāpat izziņoti iemīļotu tēlu, piemēram...

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp