Neatlaidīgs dzērājšoferis dodas lēnā bēgšanā no Ādažiem uz Garkalnes novadu (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Pavecs, aizdomīgs Audi, kas lēnām ripoja pa Ādažu apkaimi, piesaistīja apkārtējo uzmanību, un cilvēkiem radās bažas, ka tā stūrētājs varētu būt alkohola reibumā. Pēc zvana uz policijas dežūrdaļu aizdomīgais Audi drīz vien tika pamanīts pie pilsētas bibliotēkas, kur izpildīja manevrus, kas izskatījās pēc mēģinājuma noparkoties. Patiesībā Audi šoferis jau bija izplānojis kā ērtāk izgriezties no teritorijas un ar vaļēju bagāžniek, no kura karājās dažādas mantas, tai skaitā velosipēds, mestos bēgt.

Bēgšanas temps nebija liels, tomēr vadītājs savos nolūkos bija neatlaidīgs. Lai gan viņš visādos veidos centās maldināt policistus, taču tas ne visai labi Audi vadītājam padevās. Viņa bēgšanai punkts tika pielikts Garkalnes novadā, pieslēdzoties vietējās pašvaldības policijas ekipāžai.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Mirkli pēc Audi apturēšanas kļuva arī skaidrs, kādēļ mašīnas vadītājs ļoti nevēlējās apstāties. Smaka mašīnā un vēlāk arī izelpas tests ar alkometru apstiprināja, ka braucējs bija gandrīz trīs promiļu reibumā. 

Labi vien, ka bēgšanas laikā necieta neviena persona un nesaistītu personu īpašums. Cietīs tikai dzērājšofera maciņš, jo sods par braukšanu vairāk nekā 1,5 promiļu reibumā ir no 1200 līdz 2000 eiro. Tāpat paredzēts atņemt autovadītāja tiesības uz pieciem gadiem.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu