VUGD palīdz krastā nokļūt uz noslāpušas laivas jūrā iestrēgušiem cilvēkiem

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs foto
Ilustratīvs foto Foto: Shutterstock

Glābēji vakar palīdzējuši krastā nokļūt uz noslāpušas laivas jūrā pie Rojas iestrēgušiem cilvēkiem, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Vakar plkst.22.45 VUGD saņēma informāciju, ka Talsu novada Rojas pagastā divi cilvēki ar laivu atrodas jūrā un nospēj saviem spēkiem nokļūt krastā, jo laivai noslāpis motors. Ugunsdzēsēji glābēji nogādāja laivu ar cilvēkiem krastā un plkts.23.30 darbu notikuma vietā pabeidza.

Aizvadītajā diennaktī VUGD palīdzība bija nepieciešama arī Ilūkstē, kur bija jāatsūknē ūdens no divu sabiedrisko ēku pārplūdušiem pagrabiem, bet 12 gadījumos tika novākti nolūzuši koki no ceļu braucamās daļas.

Tāpat ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz izsaukumiem, kur dega atkritumi, kravas automašīna, plastmasas trauki dzīvoklī, siena rullis, vieglā automašīna, sodrēji dzīvojamās mājas dūmvadā, divos gadījumos vadi elektrosadales skapī koplietošanas telpās.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 56 izsaukumus - deviņus uz ugunsgrēku dzēšanu, 39 uz glābšanas darbiem, bet astoņi izsaukumi bija maldinājumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu