Kristīne Jelinska par pirmo satikšanos ar Oļegu Fiļu: Zemapziņā zināju, ka mums kaut kas būs (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristīne Jelinska un Oļegs Fiļs
Kristīne Jelinska un Oļegs Fiļs Foto: Publicitātes foto

Nurmuižas restorāna un viesnīcas vadītāja Kristīne Jelinska intervijā izdevumam "Ieva" atklāti pastāstīja, kā pamanīja savu mīļoto vīrieti, likvidējamās "ABLV Bank" līdzīpašnieku Oļegu Fiļu.

Fiļs iepriekš izteicies, ka ar Jelinsku iepazinies bankas kraha laikā 2018. gadā. "Kristīne strādāja mūsu bankas apkalpošanas nodaļā. (..) Kristīni pamanīju tikai mūsu kopējā sapulcē par to, ka bankas vairs nav. Mēs visi raudājām," izdevuma "Santa" maija numurā atklāja Fiļs.

Savukārt uz jautājumu, kad Kristīne ieskatījusies Oļegā, viņa atbildēja: " Pirmajā darba dienā. Toreiz vaicāju meitenei, kas mani apmācīja, - kas viņš ir? Un viņa man teica - kā? Bankas līdzīpašnieks!"

"Viņš man ļoti simpatizēja. Nebija tā, ka es tos trīs gadus par viņu domāju, vienkārši pirmais iespaids bija spēcīgs. Viņš nekad man nepievērsa uzmanību, mēs abi bijām citās attiecībās. Tomēr es kaut kā nojautu zemapziņā, zināju, ka mums kaut kas būs. Un tad tas sākās. Arī Oļegam mūsu attiecību sākumā nebija tas laimīgākais dzīves posms - gan attiecībās, gan darbā bankā... Un tad viņš man pirmo reizi pateica, ka viņš mani mīl, un tā tas viss kaut kā strauji attīstījās. Tos vārdus pirms tam nebiju daudz dzirdējusi," intervijā žurnālam "Ieva" atklāj Jelinska.

Kā zināms, Jelinska iepriekš bija precējusies ar uzņēmuma "Lielās ielas nami" valdes priekšsēdētāju Kasparu Jelinski un abu laulībā pasaulē nāca divi dēli. Arī Oļegam Fiļam ir četri bērni un aiz muguras divas laulības.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu