Ar Ermanbrika diskotēku un "Lupu" atdzīvinās padomju laiku klubu "Kursa" (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Klubs “Kursa”
Klubs “Kursa” Foto: publicitātes

Liepājas Mākslas foruma atklāšanas vakarā, piektdien, 24. septembrī, pirmoreiz pēc vairāku gadu pārtraukuma tiks atdzīvināts reiz leģendārais klubs "Kursa", kas lepni un nesatricināmi slejas teju pašā jūras krastā. Klubs atrodas Liepājā, Zvejnieku alejā 11 un 1968. gadā atklāts reiz varenā zvejnieku kolhoza "Boļševiks" paspārnē.

Mūsdienu mākslas festivāla laikā ēkā, kas vērtējama kā spilgts padomju modernisma arhitektūras piemērs, notiks divi muzikāli notikumi. Džeza grupas “Lupa” koncerts plkst. 21.00 un viegli nostalģiska ballīte-diskotēka “Aldis Ermanbriks” plkst. 23.00.

Video: Programmas veidotāja Baiba Bartkeviča par gaidāmo pasākumu.

Pēc grupas "Lupa" uzstāšanās apmeklētāji aicināti uzkavēties, lai no plkst. 23.00 atklāšanas svinības noslēgtu aizvadītā gadsimta noskaņām apvītā diskotēkā “Aldis Ermanbriks”.

Grupa Lupa
Grupa Lupa Foto: Gints Bāliņš/TVNET

"Viegli nostalģiskā ballīte-diskotēka “Aldis Ermanbriks” klubā “Kursa” būs ironiska replika par 70. un 80. gados populāro Latvijas Televīzijas raidījumu "Varavīksne", ko vadīja mūziķis, ierakstu kolekcionārs un pirmais populārās mūzikas žurnālists Latvijā — Aldis Ermanbriks,” iepazīstina festivāla programmas veidotāja Baiba Bartkeviča. “Vienmēr elegantais un zinošais Ermanbriks, spītējot savienībā pastāvošajai cenzūrai, mūs, “aiz dzelzs priekškara” mītošos tautiešus, iepazīstināja ne tikai ar Latvijas estrādes jaunumiem, bet atklāja arī saldo un aizliegto augli — Rietumu populārās mūzikas skanējumu un acīm neticamus videoklipus. Mākslas foruma atklāšanas vakarā — padomju laika kultūras nams un padomju laika zelta repertuārs karstā ballītē!"

Vakara programmā — skaņuplašu fabrikas “Melodija” izdotais “zelta repertuārs”, atmosfēra — sociālisma sagruvuma priekšvakars, diskžokeji un moderatori Uldis Meļķis un Zigmārs Miemis.

Informācija apmeklētājiem

Pasākuma norises vietā darbosies bārs un būs pieejami atspirdzinājumi. Norises vieta - klubs “Kursa”, Zvejnieku aleja 11. Ieeja no 18 gadu vecuma. Kopā ar pieaugušu pavadoni — no 12 gadu vecuma.

Apmeklējot pasākumus, pie ieejas lūgsim uzrādīt Covid-19 sertifikātu, kas apstiprina personas vakcināciju pret Covid-19 vai minētās infekcijas pārslimošanu. Tāpat lūgsim uzrādīt arī personu apliecinošu dokumentu un pasākuma ieejas biļeti. Pasākuma laikā sejas aizsargmaskas nav jālieto.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu