Neuzmanīgas vadītājas automobili iespiež starp divām fūrēm (2)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Izbraukšana no Krustkalniem kādai jaunai sievietei beidzās ar iesprūšanu starp diviem smagajiem auto. Tie, kas ir māņticīgi, notikušajā, iespējams, vainos faktu, ka negadījums notika piektdienā, 13.datumā.

Viņa ar savu BMW gribēja šķērsot divas joslas un apgriezties braukšanai pretējā virzienā, taču nepārliecinājās par manevra drošību. Rezultātā uz autoceļa Rīga-Bauska-Lietuvas robeža izveidojās sastrēgums, kas stiepās līdz pat Dienvidu tiltam.

“Tur bija sastrēgums. Es braucu, dzirdu - sitiens. Skatos spogulī, stāv BMW un ”Scania”. Viņa neieraudzīja, ka tas brauc pa kreiso pusi. Mašīnas sadūrās, šī mašīna atsvieda otru uz mani. Un viss,” par notikušo stāsta smagā spēkrata vadītājs.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Tikmēr otra kravas auto ”Scania” vadītājs TV3 raidījumam ”Degpunktā” norāda: “Viņa uzreiz no pagrieziena izbrauca šeit. Te bija sastrēgums, bet šeit brīva josla. Es braucu pa brīvo, bet tā brauca tur un ieskrēja “purnā”. Seja, drošības spilvens asinīs.”

Sievietei no automašīnas palīdzēja izkļūt ugunsdzēsēji glābēji, savukārt mediķi viņu stabilā stāvoklī, ar salīdzinoši vieglām traumām nogādāja tuvākajā medicīnas iestādē. Abi kravas auto šoferi no mediķu palīdzības atteicās.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu