Kultūras namā “Wiktorija” Aijas Vītoliņas un Aivara Hermaņa koncerts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Agris Priedītis

Svētdien, 22. augustā, plkst. 18 Liepājā, kultūras namā “Wiktorija” (Graudu ielā 36/38) notiks dziedātājas Aijas Vītoliņas un liepājnieka, leģendārā ģitārista Aivara Hermaņa koncerts. Tā laikā Aivars Hermanis arī dalīsies atmiņās un stāstos par laiku, mūziku un dzimto Liepāju.

Samtainās balss īpašniece Aija Vītoliņa izpildīs dziesmas dažādās valodās un stilos. Klausītājiem būs iespēja baudīt gan maz zināmās, taču aizkustinošās flamenko balādes no pasaulslavenās ladino stila izpildītājas Jasmin Levi repertuāra, gan Latvijā populāru autoru skaņdarbus.

Koncertā skanēs arī instrumentālās kompozīcijas no Aivara Hermaņa solo albumiem "Mans laiks" un "Liepājas iela", no albuma "Bague Duo", kā arī R. Paula, U. Marhileviča, U. Stabulnieka, I. Dunajevska, V.A. Mocarta, John Lenon, Chick Corea, Astor Piazzolla un citu autoru populāras melodijas.

"Ar Aivaru esam satikušies brīnišķīgā koncertprogrammā, kurā izpildām sev ārkārtīgi mīļā un tuvā mūzikas virziena - ladino dziesmas, kā arī mūsu pašu komponistu skaistākās melodijas. Aivars ir virtuozs, leģendārs ģitārists, un es katru reizi, esot uz skatuves, nespēju noticēt, ka man ir dota tik lieliska iespēja dalīt vienu skatuvi ar šo fantastisko mūziķi," par sadarbību ar ģitāristu stāsta Aija Vītoliņa.

"Aija, apveltīta ar spāņu temperamentu, lieliski dzied flamenko/ladino balādes. Viņu pavadīt vienmēr ir svētki! Ar prieku to darīšu arī dzimtajā Liepājā,"

tā par savu skatuves partneri saka Aivars Hermanis.

Biļetes iespējams iegādāties elektroniski, kā arī “Biļešu paradīzes” kasēs. Biļetes jāiegādājas visiem apmeklētājiem neatkarīgi no vecuma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu