Trešdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops trešdienai, 25. augustam. 

AUNS

Šodien varen jaudīga darba diena. Pūlēsies vaiga sviedros, bet priekšniecība dos arvien jaunus uzdevumus. Bruņojies ar pacietību un neielaidies diskusijās, tas var novest pie strīdiem.

VĒRSIS

Iespējams, tieši šodien satiksi uzticamus kompanjonus un pieredzējušus atbalstītājus. Kopīgus projektus gaida lielāka veiksme, nekā tad, ja darbosies individuāli.

DVĪŅI

Ieklausies citu cilvēku viedoklī un respektē to, kaut arī pašam gribētos darīt pēc sava prata un noteikt spēles noteikumus. Jāgādā par saskaņu un saticību gan darbā, gan ģimenē.

VĒZIS

Finanšu jomā stabilizācija - ienākumi nenāks ātri, toties stabili. Ja naudas plūsma bremzējas, tas nav uz ilgu laiku. Derētu painteresēties par papildus ienākumu iespējām.

LAUVA

Labāk jutīsieties, ja būsiet pārliecināts, ka apkārt ir cilvēki, uz kuriem varat paļauties. Neiesaistieties svešu problēmu risināšanā un neuztiep pārāk savu viedokli.

JAUNAVA

Gremdējoties pārāk dziļās pārdomās, garastāvoklis nebūs tas jautrākais. Taču patiesībā daudz kas šobrīd notiek tev par labu. Ir piemērots laiks, lai meklētu jaunas darba un peļņas iespējas.

SVARI

Tavs padoms kādam var ļoti noderēt, taču nepasniedziet to kā vienīgo situācijas risinājumu. Īpaši tolerants esi attiecībās ar mājiniekiem, ieklausies un respektē viņu domas.

SKORPIONS

Jaunu zināšanu un informācijas diena. Ātri uztversi novitātes, tehnoloģiju sniegtās iespējas un sapratīsi kā tās izmantot. Kaut kas var noderēt arī peļņas palielināšanai.

STRĒLNIEKS

Darbā uz taviem pleciem gulsies atbildība, nāksies papūlēties. Veiksmi nesīs radoša pieeja, nebīsties no eksperimentiem. Interesantas idejas par peļņu.

MEŽĀZIS

Labprāt dosi padomus citiem, un cilvēki tieksies ar tevi no sirds parunāt. Taču pietiks ar uzklausīšanu un morālo atbalstu – neuzņemies atrisināt citu problēma „no a līdz z”.

ŪDENSVĪRS

Liela nozīme draudzībai un sadarbībai. Labs laiks, lai iepazīstinātu plašāku publiku ar savām iecerēm. Var rasties domubiedri un atbalstītāji. Noderīga domu apmaiņa.

ZIVIS

Iespējams piedāvājums, ko sen jau esi gaidījis un pelnījis. Ķeries pie jauniem un nozīmīgiem projektiem. Kādam lietišķās darīšanas var sasaistīties ar ārzemju tēmu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu