Lapčenoks atklāti par Noras Bumbieres slimīgo greizsirdību (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Nora Bumbiere un Viktors Lapčenkos Mikrofona aptaujas koncertā 80. gados
Nora Bumbiere un Viktors Lapčenkos Mikrofona aptaujas koncertā 80. gados Foto: Valdis Semjonovs

Viktors Lapčenoks un Nora Bumbiere bija duets ne tikai uz skatuves, bet arī dzīvē. Viņu laulība ilga vien dažus gadus, un Lapčenoks atklāti atzīst, ka pēc tās izjukšanas jutās patiesi atvieglots. "Nora bija šausmīgi greizsirdīga," viņš saka sarunā žurnālam "Ieva".

Lapčenoks atminas, ka pirmos kopdzīves gadus, kad abiem tika piešķirts dzīvoklis, sadzīvoja labi, bet ar laiku viņš atklāja, ka Bumbiere ir ļoti greizsirdīga. 

"Kad Raimonds Pauls uzaicināja dziedāt arī Mirdzu Zīveri, Aiju Kukuli, vēl pāris meitenes, mūsu attiecībās ar Noru sāka iet pavisam traki," viņš atklāj.

"Es ne uz vienu meiteni nedrīkstēju pat paskatīties. Uz visām Nora bija greizsirdīga, un tas visam kolektīvam traucēja strādāt."

"Kad mūsu attiecības beidzās, tīri cilvēciski es jutos tik atvieglots, it kā važas būtu nokritušas," viņš godīgi saka, piebilstot, ka beidzot varēja mierīgi uz skatuves sabučoties ar kādu dāmu, kas pēc uzstāšanās dāvina puķes.

Viktors Lapčenoks
Viktors Lapčenoks Foto: LETA

Arī citās intervijās Lapčenoks ir minējis, ka Nora bija slimīgi greizsirdīga, īpaši uz viņa pirmo sievu un meitu, ar kuru viņš bija spiests tikties slepus.

Šobrīd ar savu ceturto sievu Indru Lapčenoks dzīvo Garkalnē, pandēmijas laiku pavada, rosoties pa dārzu un māju.

Nora Bumbiere
Nora Bumbiere Foto: Publicitātes foto
Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu