Piektdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops piektdienai, 27. augustam. 

AUNS

Brīvdienas tūlīt būs klāt! Tas priecē un iedvesmo darbus paveikt, cik ātri vien iespējams. Enerģija mutuļos un emocijas dzirkstīs. Vakarā sarīko mazu pasēdēšanu tuviem cilvēkiem.

VĒRSIS

Neko neuzsāc emociju iespaidā un piktuma skaiti līdz desmit. Pārsteidzīgus vārdus un skarbumu var nākties nožēlot. Pievakarē atrodi laiku atpūtai, lai atpūstos no pārslodzes un tiktu galā ar steresu.

DVĪŅI

Saplāno nākamās nedēļas darbus un ar kolēģiem vai darījumu partneriem norunā, kas darāms pirmām kārtām. Tad ar mierīgu sirdi varēsi doties godam pelnītās brīvdienās.

VĒZIS

Satiecies ar draugiem, apmeklē kultūras pasākumu – tas viss dos pozitīvu enerģijas lādiņu. Taču atrodi laiku arī sev vienam, lai padomātu par dzīvi. Jātiek skaidrībā ar dažām situācijām.

LAUVA

Šodien par darbiem svarīgāka attiecību tēma. Ar mīļoto cilvēku iespējamas nelielas domstarpības, bet ne tāpēc, ka tām ir kāds reāls iemesls. Vienkārši tev ir viedoklis... Piedomā pie tā, ko saki.

JAUNAVA

Ja vajag atbalstu, tad nekautrējies to lūgt draugiem. Viņi tev ir zelta vērtē. Tikai nevajadzētu kopā kārtot naudas lietas, aizdot, aizņemties vai realizēt kopīgus biznesa projektus.

SVARI

Darbā pārāk nepārpūlies, jo var sanākt tā, ka esi ieguldījis daudz enerģijas, bet rezultāts minimāls. Šī iemesla dēļ šodien vairāk pievērsies sev un ģimenei.

SKORPIONS

Ja arī darbā vai biznesā viss iet no rokas, neapstājies pie iegūtās pieredzes. Vajadzētu mācies kaut ko jaunu – pārskati augstskolu, kursu un semināru piedāvājumu.

STRĒLNIEKS

Ja darbā kaut kas nekust no vietas, tad nepūlies. Paveiksi jaunnedēļ. Var rasties doma, ka nepieciešamas iegādāties kādas

ierīces mājām. Ja pērc sadzīves tehniku, rūpīgi pārliecinies par kvalitāti.

MEŽĀZIS

Profesionālajā jomā jādarbojas ar pilnu jaudu un jārēķinās, ka darba augļus tūlīt baudīt nevarēs. Taču pamati, ko ieliksi, būs stabili. Pēc darba – dažādi saimnieciski pienākumi.

ŪDENSVĪRS

Augstas darba spējas un neizsīkstoša ideju straume ir tavi trumpji, lai virzītos pretī panākumiem. Ja esi ko iecerējis, tad nešaubies par saviem spēkiem – veiksme būs ar tevi

ZIVIS

Šodien vairāk domā par sevi ne citiem. Cilvēka dabā ir situācijas pasniegt sev izdevīgā gaismā un beigās var izrādīties, ka gluži negaidot esi iesaistīts intrigās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu