Kā Dāvids pret Goliātu - Krasta ielā metāllūžņu auto saduras ar Audi

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Ceturtdien iespaidīga avārija notika Krasta ielā Rīgā, kur gluži kā Dāvids ar Goliātu ceļu nesadalīja Audi A4 un metāllūžņu vedējs. Abi auto gan izdzīvoja, taču pārējiem rīdziniekiem nācās pastāvēt ļoti garā sastrēgumā.

Kā vēsta TV3 raidījums ”Degpunktā”, negadījums notika iepretim izklaides un paēšanas kompleksam ”Lido”.

Desmitiem tonnu smagā kravas auto pēc negadījuma raidījumam pastāstīja, ka ”meitene ielīda ”aklajā zonā”, mums ir tādas, un tā, lūk, sanāca.”

”Šķiet, mēs mēģinājām reizē pārkārtoties, un tā sanāca. Esmu augstu, viņa pavisam zemu. Un tā, lūk, sanāk. Cietušas mašīnas,” stāsta kravas automašīnas vadītājs Andrejs.

Arī vieglā automobiļa Audi vadītāja Marina ir pārliecināta, ka kravas automašīnas vadītājs viņu vienkārši nav pamanījis.

”Viņš mani neredzēja un sāka pārkārtoties pa labi. Aizvilka mani garām visam “purnam”, apkārt vilcējam, garām un sagrieza pie kreisajiem sāniem. Biju labajā joslā, bet viņš pārkārtojās pa labi un mani neredzēja,” stāsta ”Audi” automašīnas vadītāja Marina.

Pārdesmit minūtes pēc notikušā avārijas vietā ieradās divi ceļu policisti uz motocikliem, kuri uzklausīja abu šoferu teikto, piefiksēja vietu, kur pēc sadursmes stāvēja sasistie spēkrati, un mazāk nekā stundu pēc avārijas lūdza autovadītājus atbrīvot brauktuvi. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu