"Ezīšfesta" slepenais mākslinieks būs "Singapūras satīns"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Uz lielveikala jumta koncertu sniedz grupa "Singapūras satīns"
Foto: Uz lielveikala jumta koncertu sniedz grupa "Singapūras satīns" Foto: Jānis Škapars/TVNET

Jau sestdien, 28. augustā, radošajā Tallinas ielas kvartālā jau 9. gadu norisināsies urbānās pilsētvides festivāls "Ezīšfests", kurā viesus sagaida plaša klāsta un dažādu gaumju mūzikas apvienības, performances, mākslas aktivitātes, lieliska atpūta un smieklu pilna izklaide. Festivāla rīkotāji, kā katru gadu, pēdējā brīdī izziņo savu šī gada slepeno mākslinieku. Jau tā krāšņo mākslinieku plejādi papildina repa apvienība "Singapūras satīns".

Papildus augusta sākumā jau izziņotajiem mākslinieku vārdiem - reperi Eliotu, kurš aktīvi darbojas projektā "Singapūras satīns", kā arī “Repa spēles teroristu” - reperi Prusax, arī Eviju Vēberi, "Very Cool People" ar solistēm Evilenu Protektori un Paulu Saiju., nesen tika izziņoti arī jauni vārdi: Duets "Čipsis un Dullais", hiphopa apvienības "Kreisais krasts" dalībnieku Punkts uz I, Cepums un Jānis Krūmiņš jaunākais kopprojekts "Muud", rokgrupa "Fools On Parade", dziedātājs Jēkabs Ludvigs Kalmanis, kā arī estrādes mets Žoržs Siksna.

Zināms arī, ka festivālā uzstāsies pankroka apvienība PND, Latvijas pagrīdes mūzikas tēvi "Inokentijs Mārpls"; jaunā popmūzikas zvaigzne, debijas dziesmu "Siekala" un "Sāku no sākuma" autore Būū, poproka trio "Audiokvartāls", sirsnīgais Jonass Lindbergs - Latvijā dzīvojošs zviedru mūziķis, kurš izpilda ļoti laimīgas dziesmas par mīlestību, saldējumu, vaļiem, pūķiem un princesēm.

Festivālā uzstāsies arī mūziķu tandēms Gints Smukais un Kaspars Niklasons, kā arī Normunds Ņērbulis jeb "NormisMusic", kurš savu mūziku mūziku rada, izmantojot elektroakutisko ģitāru un "looper" (cilpu mašīna), kā arī Dj Miami, Dj Spriegums un Dj Pannā pirdējs.

Vairāk informācija par festivālu un biļetes: ezisfests.lv un bilesuserviss.lv. 

Foto: Ezīšfests - Tallinas kvartālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu