Neskaidrību pilna avārija Pļavniekos - lieciniekiem aizdomas, ka par vainīgo šoferi uzdodas cits cilvēks (3)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Kādam Honda Civic vadītājam ar divām braukšanas joslām, acīmredzot, bija par maz, tādēļ viņš iebrauca Lubānas ielas pretējā virziena joslā, kur izraisīja sadursmi ar vieglo automašīnu Ford un Rīgas satiksmes autobusu. Var gadīties visādi, tomēr Ford vadītāja TV3 raidījumam Degpunktā izteica šaubas, vai cilvēks, kurš uzdevās par Honda šoferi, avārijas brīdī vispār sēdēja pie stūres.

Raidījuma Degpunktā uzrunātais Honda šoferis, sēžot savā mašīnā, sacīja, ka braucis pa joslas atdalošo līniju un "riteņi laikam noslīdēja pa kreisi un aizķēra autobusu".

"Pa šo līniju braucu, jo tas man ir ieradums no Anglijas. Anglijā taču satiksme organizēta otrādi, un šeit sanāk arī es tā braucu," savu versiju izklāstīja vīrietis pie Honda automašīnas stūres.

Viņš apgalvoja, ka ir tās vadītājs un ka krustojumu šķērsoja, braucot taisni pa Lubānas ielu centra virzienā. Savukārt Ford vadītāja, kurai Honda uztriecās virsū, apgalvo, ka viss bija pavisam citādāk.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

"Mēs stāvējām pie sarkanā. Sākumā viņš pagriezās pret mani, bet tad pret autobusu. Man šķiet, ka viņš nebija pie stūres. Es tiešām nezinu. Man automašīnā sēž bērns, un es no sākuma paskatījos uz bērnu. Bet viņš izkāpa no pasažiera puses," stāsta Ford vadītāja.

Apkārtējie, kuri redzēja notikušo, apgalvo, ka pie Honda automašīnas stūres sēdējis kāds cits. To, kā viss notika patiesībā, palīdzēs noskaidrot autobusā uzstādītās novērošanas kameras, kā arī videomateriāli no tuvējo iestāžu un veikalu novērošanas kamerām. 

Cietušo šajā negadījumā nav.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu