Svētdienas horoskops: Lieliska kopā būšanas diena!

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops svētdienai, 29. augustam.

AUNS

Emocijas būs grūti novaldīt. Noskaiti līdz desmit un nepieņem straujus lēmumus. Sirdslietās šo to vajadzēs pārvērtēt un tas ir normāli. Galvenais, lai būtu dialogs.

VĒRSIS

Emociju gamma ļoti daudzkrāsaina. Dzīve var uzdāvāt aizraujošu iepazīšanos ar tālejošu turpinājumu – iesākumā viegls flirts un pēc tam arī kas nopietnāks.

DVĪŅI

Lieliska kopā būšanas diena. Attiecībām par labu nāks kopīgas intereses – vēlams apmeklēt pasākumus vai doties izbraucienā. Tādējādi būs jauni iespaidi un radīsies jaunas sarunu tēmas.

VĒZIS

Sirds ilgosies pēc romantiskām noskaņām un piedzīvojumiem. Izejot sabiedrībā, gaidāma interesanta iepazīšanās. Iespējams, ka simpātijas rodas ar kādu cilvēku no senu draugu un paziņu loka.

LAUVA

Kādam ļoti noderīgs būs tavs viedoklis vai palīdzība, par ko pretī saņemsi daudz labu vārdu. Šodien par labu nāks sportiskas aktivitātes vai garāks pārgājiens ar soļu skaitītāju.

JAUNAVA

Daudz dzirkstošu emociju, prieks no kontaktiem ar draugiem un satikšanās ar mīļoto, dažādi pozitīvi pārdzīvojumi un piedzīvojumi. Pievakarē pārlūko nākamās nedēļas darbus.

SVARI

Jātiek skaidrībā ar savām vēlmēm un sajūtām. Tur neviens nevar palīdzēt – tikai tu pats. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās, dziļa un krāsaina sajūtu gamma.

SKORPIONS

Privātajā dzīvē romantiskas noskaņas, un tā gribas baudīt dzīvi. Ja tev ir otrā pusīte, aizbrauciet atpūtā uz kādu klusu, skaistu dabas nostūrīti. Ja šobrīd esi brīvs, atver sirdi mīlestībai.

STRĒLNIEKS

Atradīsi lielisku veidu kā izklaidēties, atpūsties un uzkrāt spēkus jaunajai darba nedēļai. Kādā pasākumā var rasties iespējas satikt cilvēkus, kas vēlāk kļūst par darījumu partneriem.

MEŽĀZIS

Iespējami nelieli sarežģījumi sirdslietās. Nerisini tos ar piktumu vai ambīcijām. Ne velti ir tāds sens teiciens, ka miers baro, bet nemiers posta. Esi gatavs ieklausīties otrā.

ŪDENSVĪRS

Šodien nesāc domāt par jauno darba nedēļu, līdz tai vēl kāds brītiņš laika. Velti visu uzmanību savējiem - apdariet kopā mājas darbus un sarīkojiet ģimenes pusdienas.

ZIVIS

Varbūt dvēselē mazliet iezagsies šaubas, mazliet vilšanās un kāda skumja nots – taču tā varbūt ir tikai šķietamība. Ja tā objektīvi paskatās, labā ir daudz vairāk.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu