Nedēļas horoskops tavai veiksmei un labklājībai!

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 30. augusta līdz 5. septembrim.

Izklaidei un iedvesmai

Sadarbībā ar „AstroStars”

AUNS

Sirds dzied un gavilē! Daudz pozitīvu emociju attiecību jomā. Brīvajiem ļaudīm iespējama romantiska tikšanās zem pamazām dzeltējošām lapām. Taču sirdī – pavasaris! Ja tev ir sava otrā pusīte, tad attiecībām jaunas krāsas piešķirs kāds kopīgs pasākums divvientulībā, ikdienas rūpes noliekot malā. Darbā dažu brīdi gribēsies pierādīt savu taisnību un apstrīdēt atšķirīgus viedokļus. Bet vai vajag? Enerģija iztērēsies, bet uzvaras sajūtas nebūs. Šonedēļ esi apdomīgs naudas tēriņos un nejauc draudzību un naudas lietas.

VĒRSIS

Nost ar rutīnu! Prātā daudz labu ideju un konservatīvajam Vērsim vajadzētu sapurināties un dzīvē kaut ko mainīt. Pastāv iespējas pieņemt jaunus izaicinājumus profesionālajā jomā. Labs laiks lietišķo kontaktu veidošanai, līgumu apspriešanai un arī peļņai. Tā gan nenāks nedz ātri, nedz viegli – bet patlaban var likt pamatus ienesīgiem projektiem nākotnē. Kādam iespējama sekmīga sadarbības veidošanās ar ārzemēm. Darba daudz, bet arī mājas dzīvi nevajadzētu atstāt novārtā. Brīvdienās palutini savus mīļos.

DVĪŅI

Tev piemīt talants darīt vairākus darbus vienlaikus, ar vienu roku sūtīt īsziņas tālrunī, ar otru spiest datora taustiņus un vēl paspēt ar kolēģiem apspriest dienas plānus... Esi precīzs un nepieļauj kļūmes. Ir latviešiem tas teiciens, ka ātri tikai blusas ķer. Un, ja daudz darbu un liela spriedze, tad noteikti atceries par atpūtu. Vajag izkustēties, izbraukt ar divriteni, uzspēlēt skvošu, arī

ielūkoties soļu skaitītājā. Svarīga arī attiecību tēma. Pāriem brīvajā laikā kopīgi aizraujoši pasākumi, bet brīvajiem ļaudīm iespējas satikt savu sirdsāķīti.

VĒZIS

Pats visu zini, pats dari un pats arī par paveikto atbildi. Tā būs vislabāk, raitāk un izdevīgāk. Svarīgus pienākumus uzticot citiem, var nākties labot viņu pieļautās kļūdas. Ja kaut ko nezini – mācies. Piesakies online kursos vai pats meklē nepieciešamo informāciju tīmeklī. Īpaši vērtīgas būtu jaunas zināšanas tehnoloģiju jomā. Brīvdienās labprāt pievērsīsies saimniecības darbiem – jāsakārto māja, jāpārskata aizejošās vasaras sezonas garderobe. Bet kāds ar iedvesmu dosies sēņot, lai sagatavotu krājumus ziemai.

LAUVA

Lauva šonedēļ kādam var uzrūkt, bet kā jau cēlsirdīgais džungļu karalis – ļaunu prātu ilgi neturēs. Darbā vai biznesā ies diezgan nemierīgi un situācijas mainīsies no tevis neatkarīgu apstākļu dēļ. Vienkārši jāpieņem ar rāmu prātu, ka tā mēdz gadīties. Ja ļausi vaļu emocijām, tas var sarežģīt komunikāciju, bet neko būtiski neatrisinās. Esi uzmanīgs naudas lietās – neaizdod un neaizņemies, kā arī ievēro darījumu drošību. Brīvajā laikā risināmi privātas dabas jautājumi. Ja ģimenē ir skolasbērni, tad jāpalīdz viņiem gan praktiski, gan ar padomu.

JAUNAVA

Sevi ir jāmīl... Bet darbīgā perfekcioniste Jaunava pienākumu gūzmā diezgan bieži par to aizmirst. Cilvēka enerģijas resursi nav bezgalīgi, un šajā nedēļā būtu svarīgi visus darbus sadalīt godīgi. Lai nesanāk tā, ka kolēģi sen jau devušies mājās vai beiguši attālināto darbu, bet tu tikai strādā un strādā. Bet, ja strādā – tad vismaz runā par papildus samaksu. Vai arī paskati, ko labu vēsta darba sludinājumi. Iespējams, jāmaina vide un jāizraujas no rutīnas. Privātajā dzīvē gan paredzami pozitīvi notikumi, un kaislības kā seriālos.

SVARI

Ja šonedēļ plānots kārtot darīšanas ar kādām valsts vai pašvaldību iestādēm, tad rūpīgi jāsagatavojas un jātur pa rokai gan loģiski argumenti, gan likumu panti. Arī darbā jābūt precīzam un nav vēlamas radošas improvizācijas pēc savas iniciatīvas. Iespējamas kļūmes, kas vēlāk jālabo. Un neiesaisties situācijās, kur citi skaidro savas attiecības, tostarp arī diskusijās sociālajos tīklos. Tur nevienam nevienu nekad nav izdevies pārliecināt, bet rodas daudz negāciju. Gaišās krāsas uz dzīves molberta uzzīmēs tavi mīļie cilvēki – ģimene, otrā pusīte, draugi. Brīvo laiku velti viņiem.

SKORPIONS

Noskaņojums domīgs. Labprāt brīvbrīžos paliksi vienatnē ar sevi, analizēsi situācijas, līdzcilvēku rīcību, radīsies interesantas atziņas. Un arī intuīcija būs augstā līmenī – ļoti ātri sapratīsi, kas kuram padomā un kādi motīvi. Lietišķajā jomā panākumi gaidāmi tad, ja būsi atvērts jauniem piedāvājumiem, būsi gatavs mācīties ko jaunu un izkāpt no savas komforta zonas. Brīvajā laikā jāparosās mājas saimniecībā, kaut kas jāsakārto, kaut kas jāsalabo. Taču derētu arī izklaides un jautras tikšanās ar draugiem.

STRĒLNIEKS

Tu jau sen to esi pelnījis... Un varbūt tieši tagad pienācis īstais laiks, lai virzītos uz priekšu karjerā un profesionālajā izaugsmē, koncentrētos uz peļņu un vēl pie viena arī darbā vai biznesā darītu to, kas no visas sirds patīk. Lai tas notiktu, var nākties pieņemt sarežģītus lēmumus, iziet ārpus komforta zonas un pateikt ardievas kādiem sadarbības partneriem. Dzīvē viss plūst un mainās, un pārmaiņas tevi īpaši nebiedē. Līdzās ir forši draugi, radinieki, ģimene, mīļotais cilvēks. Ja esi sirdī brīvs, tad izej sabiedrībā – dzīve var uzdāvāt aizraujošu iepazīšanos.

MEŽĀZIS

Katrs pats savas laimes kalējs – vēsta sens sakāmvārds. Panākumi profesionālajā jomā un arī peļņa atkarīga no tavām zināšanām, spējas pielāgoties apstākļiem un ātri reaģēt. Iespējams, nepieciešamas jaunas zināšanas, jāapgūst tehnoloģijas un jābūt gatavam kaut ko mainīt. Stabilitāti mīlošajam un mazliet konservatīvajam Mežāzim tas nebūs viegli, bet ir vērts pacensties. Kādam var izveidoties sekmīga sadarbība ar ārzemēm. Privātajā dzīvē diezgan raibi piedzīvojumi – pēkšņa tikšanās sagriež virpulī ierasto dienu ritmu.

ŪDENSVĪRS

Cāļus skaita rudenī... Būsi filozofiski noskaņots un gremdēsies pārdomās par to, kas paveikts un ko vēl vajadzētu ar steigu izdarīt. Ja pārņem sajūta, ka „vissirslikti”, tad atrodi variantu, kā garastāvokli uzlabot. Varbūt tas ir kāds aizraujošs hobijs, varbūt jaunas mācības, varbūt brīvdienās došanās dabā – garā pastaigā, sēņot vai piedzīvojumos pa dabas takām. Darbā viss ritēs savu gaitu, taču var rasties kādas jaunas iespējas saistībā ar ārzemju tēmu. Mājās jāgādā par mieru un saticību. Nestrīdies par dzīves sīkumiem.

ZIVIS

Ļoti emocionāli dzīvosi līdzi tam, kas notiek profesionālajā jomā. Bet vajadzētu distancēties, jo diez vai izdosies kaut ko mainīt. Dari to, kas jādara un par pārējo neuztraucies. Dažas lietas var būt svarīgākas. Piemēram – izglītības jautājumi. Ir vērts apskatīt online kursu piedāvājumus un sākt mācīties kaut ko jaunu. Dzīvē noderēs. It īpaši tad, ja izvēlēsies kaut ko no tehnoloģiju mācību piedāvājumiem. Brīvajā laikā sirdi sildīs tikšanās ar draugiem un pasākumi ar ģimeni. Apciemo vecākās paaudzes radiniekus un sazinies ar savējiem svešatnē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu